Archivado en

Comunicat / 1 de Maig de 2007 - Sogeti

Dia Internacional dels Treballadors

Queden pocs dies per una data assenyalada al calendari per al nostre sindicat, el 1r de maig, dia internacional del treballador i des de CC.OO. volem animar a tots els treballadors de Sogeti a participar en les activitats que es realitzaran a Catalunya.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Des que es va instaurar la democràcia i es van legalitzar les organitzacions sindicals, les manifestacions del 1r de maig han estat tradicionalment el mitjà d'expressió més directe i visible que s'ha utilitzat per exposar les nostres reivindicacions i estendre-les a la resta de la societat.La suma de tots els treballadors fa que cada dia tinguem més força per seguir lluitant per la conquista de noves millores laborals i socials.

El marc actual de precarietat aplicable en tots els àmbits (habitatge, ocupació, etc) i a totes les edats, no només als joves, fa que aquest 1r de maig sigui especialment un dia de protesta davant la situació que vivim i que seguirà empitjorant si tots els treballadors no aixequem la veu i intentem donar-li un gir social.

Us adjuntem informació sobre els actes convocats a Catalunya.

Catalunya

Visca el 1er de Maig!

Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es