Archivado en

Comunicat / 1 de Maig de 2007 - Sogeti

Dia Internacional dels Treballadors


Queden pocs dies per una data assenyalada al calendari per al nostre sindicat, el 1r de maig, dia internacional del treballador i des de CC.OO. volem animar a tots els treballadors de Sogeti a participar en les activitats que es realitzaran a Catalunya.


pdf
print
pmail

Des que es va instaurar la democr脿cia i es van legalitzar les organitzacions sindicals, les manifestacions del 1r de maig han estat tradicionalment el mitj脿 d'expressi贸 m茅s directe i visible que s'ha utilitzat per exposar les nostres reivindicacions i estendre-les a la resta de la societat.La suma de tots els treballadors fa que cada dia tinguem m茅s for莽a per seguir lluitant per la conquista de noves millores laborals i socials.

El marc actual de precarietat aplicable en tots els 脿mbits (habitatge, ocupaci贸, etc) i a totes les edats, no nom茅s als joves, fa que aquest 1r de maig sigui especialment un dia de protesta davant la situaci贸 que vivim i que seguir脿 empitjorant si tots els treballadors no aixequem la veu i intentem donar-li un gir social.

Us adjuntem informaci贸 sobre els actes convocats a Catalunya.

Catalunya

Visca el 1er de Maig!

Afilia't a CC.OO.!