Archivado en Comunicats

ÉS HORA DE FER BALANÇ

Comunicat Caixa Tarragona

Una vegada acabat el primer trimestre, és moment de fer balanç. Si bé els resultats de l’any passat varen ser acceptables, el cert és que es van aconseguir a base de molt d’esforç i dedicació per part de tota la plantilla, tal com ho reconeix la Direcció de cara a la galeria. Ara bé, aquests resultats no estan repercutint en benefici dels empleats: se’ns continuen demanant cada vegada més i més esforços, però la Direcció no fa cap gest de reconeixement i insisteix en la política de retallar tot el que pugui.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Però, senyors, tot té un límit i estem a punt de sobrepassar-lo. Només faltava el meravellós “PROJECTE CLIENT” per acabar de reblar el clau.

El curs que s’està impartint a tota la plantilla mereix un comentari. Sembla que hi ha algú que pensa que a les oficines hi som sense fer res, i vinga, a trucar a tots els nens de la URV que fa dos anys que van marxar i no sabem ja on són.

Farem un seguiment exhaustiu d’aquest projecte per tal d’avaluar-ne els resultats, ja que requereix un important esforç per part de tot el personal, que ja va prou carregat suportant el DELTA, sense substitucions a les vacances com cada any, amb una manca de personal en general tant als Serveis Centrals com a les Oficines que és insostenible...; perquè, a més a més del ja conegut PAC, ara ens vinguin amb projectes de dubtosa rendibilitat. Esperem que els autors n’assumeixin les conseqüències.

Tot això i moltes coses més que ja anirem analitzant en futures circulars, fa que en els últims temps la política de recursos humans de l’entitat estigui arribant a un punt que ens atreviríem a qualificar d’erràtic i insuportable.

Companys, des de CCOO, us volem donar un missatge de suport. Som al damunt d’aquestes qüestions i les seguim dia a dia per tal de, juntament amb els altres companys del Comitè Intercentres, posar-hi remei.

No perllongueu la jornada laboral fora de l’horari de conveni per du a terme tasques que no tenen una rendibilitat clara ni en els nostres objectius particulars ni en els de l’entitat. La defensa dels nostres drets comença per cadascun de nosaltres.

Tarragona, 12 d’abril de 2007

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es