Archivado en Comunicats, Dones i Igualtat

DOSSIER NAIXEMENT

Caixa Sabadell - Comunicat

Us presentem el dossier que la Secretaria de la Dona de CCOO ha elaborat amb els diferents passos per portar a terme tots els tràmits que comporta el naixement d'un fill o filla i que complementa el tríptic "Conciliació de la vida familiar i laboral", editat per la nostra secció sindical.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El dossier recull les gestions administratives a realitzar amb els diferents organismes per a inscriure el naixement, tramitar el permís i la prestació per maternitat i paternitat, l’alta en el centre d'assistència primària o els ajuts autonòmics i de la Hisenda Pública. També es recullen els tràmits amb Caixa Sabadell, per al permís i la prestació de maternitat o paternitat, així com la modificació de les dades familiars, etc.

Als apartats finals del dossier informem sobre les diferents modalitats de lactància i els permisos relacionats amb fills o filles prematurs o que hagin de ser hospitalitzats després del part. Al dossier també indiquem els impresos que s'ha de complimentar per a presentar-los a tots els organismes relacionats amb el naixement.

Amb aquest dossier volem contribuir a donar resposta als dubtes que sempre sorgeixen davant aquests tràmits i que afecten a les mares i pares. Una de les nostres línies bàsiques d'actuació és la d'aconseguir millores laborals que permetin la conciliació entre la vida familiar personal i la laboral. Dins d’aquest marc, la secció sindical de CCOO fa prop d’un any que està negociant un seguit de mesures per afavorir la igualtat d’oportunitats i la conciliació, i que ben aviat us podrem comunicar.

CCOO la força del sindicalisme útil.

Clica aquí per veure el DOSSIER NAIXEMENT

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es