Archivado en Comunicats

PRIMERA REUNIÓ DE L´ERO A MAJOREL

El dimarts 7 de novembre s'ha celebrat la primera reunió en relació amb l' ERO que la direcció de l'Empresa ha presentat en les societats Majorel SP Solutions i Advanced Solutions. Primerament, s'ha decidit establir dues taules de negociació: una per a les perones afectades de Majorel  SP i l'altra per a les afectades Advanced


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

El dimarts 7 de novembre s'ha celebrat la primera reunió en relació amb l' ERO que la direcció de l'Empresa ha presentat en les societats Majorel SP Solutions i Advanced Solutions. Primerament, s'ha decidit establir dues taules de negociació: una per a les perones afectades de Majorel  SP i l'altra per a les afectades Advanced.

Les negociacions continuaran durant un termini màxim d'un mes, per la qual cosa durant tot el mes de novembre s'aniran desenvolupant les reunions.

Els membres de CCOO que participaran en totes dues taules analitzaran tota la documentació que l'empresa ens ha de fer arribar en els pròxims dies i lluitaran per a minimitzar les conseqüències d'aquest expedient de regulació d'ocupació. En les pròximes setmanes, per tant, us anirem informant de tot allò que ens sigui possible.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es