Archivado en Comunicats

Negociaci贸 del IV Conveni Col路lectiu

Telem脿rqueting. ARA S脥: Comen莽a la Negociaci贸


Els sindicats hem presentat les nostres plataformes reivindicatives i hem arrencat les primeres impressions de la patronal. >> Veure comunicat en PDF-26 mar莽 2007-


pdf
print
pmail

En la reuni贸 mantinguda el 27 de mar莽 de 2007 de la Taula Negociadora del Conveni Col路lectiu de Telem脿rqueting, els diferents sindicats hem presentat les nostres plataformes reivindicatives i hem arrencat les primeres impressions de la patronal.


Des de COMFIA-CC.OO. hem exposat els temes que considerem prioritaris i que plantegem en la nostra plataforma per a aquesta negociaci贸, que s贸n:

  o Carrera Professional. Desenvolupament de la carrera professional. Redefinici贸 de les funcions i categories.

  o Professionalitzaci贸 del sector. Amb la participaci贸 de tots: patronal, sindicats, Adm. P煤bliques, etc.

  o Retribucions Econ貌miques. Increment de taules salarials que ens garanteixin el guany del poder adquisitiu, mantenint la cl脿usula de revisi贸. Mitja paga extraordin脿ria m茅s durant la vig猫ncia del conveni.

  o Estabilitat en l'ocupaci贸. Augment dels percentatges de contractaci贸 a temps complet i augmentant els percentatges de la contractaci贸 indefinida.

  o Salut Laboral. Regular el temps entre cridada i cridada, control i limitaci贸 d'escoltes. Regulaci贸 del multiskill i/o polival猫ncia.

  o Temps de Treball. Reducci贸 de la jornada laboral. Tractament de festius, pauses, descansos, vacances i incapacitat transit貌ria.

  o Introducci贸 de pol铆tiques d'Igualtat, aix铆 com la instauraci贸 de mesures per a una millor conciliaci贸 de la vida familiar i laboral.


La Patronal ha reaccionat amb sorpresa. No entenen que fem propostes que suposen increments salarials i costos addicionals. Fins i tot han arribat a fer-nos culpables de la deslocalitzaci贸 del sector que estan portant a terme ells mateixos. Apel路len a la nostra responsabilitat per貌 s贸n incapa莽os de plantejar solucions reals, prova d'aix貌 茅s la proposta, que per primera vegada han lliurat per escrit, plena d'ambig眉itats i imprecisions.

Des de COMFIA-CC.OO., creiem que aquest conveni, com tots els anteriors, estar脿 marcat per un gran desencontre en les postures inicials.

Com sempre, ser脿 decisiva la capacitat que tinguem d'unir-nos per a fer entendre a la patronal, que:

la qualitat comporta professionalitzaci贸.

nom茅s un sector de qualitat pot competir amb la deslocalitzaci贸.

Tamb茅 hem de fer-los entendre que els treballadors i treballadores de telem脿rqueting no renunciarem a les nostres reivindicacions.

La pr貌xima reuni贸 se celebrar脿 el dia 17 d'abril聟

聟Esperem sigui fruct铆fera.


Af铆lia't a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸 de Telem脿rqueting COMFIA-CCOO