Archivado en

CCOO signem el III Pla d'igualtat en Santa Lucía

Després de diversos mesos de negociació, el passat 27 de juny CCOO vam signar juntament amb la totalitat de la representació sindical en la Mesa de Negociació, el III Pla d’igualtat en Santa Lucía on en la Mesa del Pla hem desenvolupat tot el treball tècnic i de negociació.


Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,


pdf print pmail

Aquest pla inclou mesures que mantenen i milloren les del II Pla d’igualtat; mesures que necessiten d'un previ diagnòstic de situació de l'empresa i que en aquesta ocasió com a novetat legislativa, inclou una auditoria retributiva i una valoració de llocs de treball, que ens ha permés veure la situació de bretxa salarial en l'empresa.

Amb aquest tercer pla, reforcem el compromís en Santa Lucía per a aconseguir la igualtat real i efectiva, incloent-hi mesures d'acció positiva en la contractació de dones en llocs on es troben infrarepresentades, amb l'objectiu d'aconseguir el 40 % de dones en llocs de direcció.

També millorant les mesures de conciliació, com el teletreball en períodes vacacionals escolars i per la cura d'ascendents dependents en període estival, un mes d'excedència sense baixa en la Seguretat Social per motius personals o familiars, flexibilitat en la distribució setmanal d'hores per a les reduccions de jornada, ampliació del permís per naixement de fill/a en 2 setmanes per a famílies monoparentals, entre altres.

Hem creat una Comissió de Seguiment, en el qual al llarg dels 4 anys de vigència, tindrem com a comesa la revisió de l'abast de totes les mesures, a més de negociar un protocol per a víctimes de violència de gènere que incloga millores en els drets laborals establits per llei; la revisió dels rols en la definició dels llocs de treball, i la negociació d'un protocol de desconnexió digital que incloga la perspectiva de gènere. També revisarem el protocol d'assetjament vigent en l'empresa, adaptant-lo a noves normatives.


Continuarem avançant. Continuarem treballant. Continuarem informant
Volem comptar amb tu

banner afiliación

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es