Archivado en Comunicats

La formació continua: Una oportunitat per a l'acció sindical i l'afiliació

COMFIA-CCOO valora la formació contínua com a eina professional i sindical


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

El divendres 16 de març es va realitzar en el Centre Cívic Pati Llimona la Jornada sobre la Formació Contínua a COMFIA-CCOO Catalunya i les possibilitats formatives i sindicals que ofereix. A la jornada van assistir més de 80 representants de seccions sindicals dels sectors financers i administratius.
La secretaria de formació de la Federació COMFIA Catalunya va organitzar l’acte, que va comptar amb la participació de la consultora ÈLOGOS, responsable de la gestió del pla de formació contínua. La presentació i el tancament de la jornada va anar a càrrec del secretari general de COMFIA CCOO Catalunya, Carles Reitg, que va destacar la importància que té la formació contínua com a eina professional i, per tant, sindical. D’aquí que es valorés la importància de donar-li un temps explícit per valorar-la i donar-la a conèixer millor.

El secretari de formació de la Federació de Catalunya, Jordi Ardanuy, va fer un detallat balanç de la formació contínua del passat pla 2006, que va valorar molt positivament per l’àmplia resposta rebuda, la qual cosa confirma l’encert amb les accions formatives que han realitzat 2.415 alumnes, complint amb el 98 % dels cursos que es van demanar.

De la presentació de l’actual Pla 2007, és de resaltar que amb un mes i mig de difusió ja s’està complint amb un terç dels cursos ofertats i que marca unes perspectives positives per aquest pla. Aquesta àmplia resposta té a veure amb les modificacions introduïdes en el portal web, que facilita i simplifica la navegació per a la inscripció a varis cursos alhora. També és de destacar que la campanya de difusió, tant interna des de l’organització com externa a diferents empreses, està donant una bona resposta.

Mª Angeles Gómez, Gerent d’ÉLOGOS, va presentar un valor afegit dels plans de formació que ofereix per a COMFIA: la consecució de certificats oficials per als estudis d’anglès, així com l’oferta, que s’inicia amb aquest pla, de cursos de matèries específiques adreçades a diferents col•lectius de COMFIA, treballadors i treballadores dels sectors financers i administratius.

En aquest sentit, Jordi Gutierrez (Director de Delegacions), va presentar una nova acció formativa: Capacitació Professional d’Assessor Financer, que es posarà en marxa properament i que va adreçada als treballadors i treballadores d’entitats financeres que assessoren en inversió financera als clients i que vulguin preparar-se per a les proves de certificació i obtenció del Diploma -i també la Certificació Europea- d’assessor i assessora financera.

COMFIA-CCOO Catalunya


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es