Archivado en Comunicats

Constitució definitiva de la taula de negociació del IV Conveni Estatal de Telemàrqueting

Negociació del IV Conveni col·lectiu

En la reunió que es va celebrar el 13 de març de 2007 ha quedat constituïda la taula de negociació per al IV Conveni Estatal de Telemàrqueting de forma definitiva. Veure comunicat en PDF-març 2007-


pdf print pmail

En la reunió que es va celebrar el 13 de març de 2007 ha quedat constituïda la taula de negociació per al IV Conveni Estatal de Telemàrqueting de forma definitiva. Els sindicats hem arribat a un acord amb la patronal en l'ús dels recursos per als components de la comissió negociadora. Encara que els recursos que ens cedeix la patronal per a les persones que seran a la taula de negociació no ens semblen suficients, aquest sindicat ha decidit no ajornar més la negociació del IV Conveni, ja que la demora aniria en perjudici dels treballadors. Per això en un acte de responsabilitat sindical hem arribat a un acord, tot i que avui volem denunciar que a nosaltres no ens sembla oportú per part de la patronal començar aquesta negociació amb postures tan tancades i mesquines.

De la reunió mantinguda, ambdues parts hem acordat un calendari de negociacions que ens permeti recuperar com més aviat el temps perdut fins ara. La següent reunió se celebrarà el pròxim dia 27 de març, havent acordat que a partir d'ara ens reunirem almenys dues vegades al mes. COMFIA-CCOO durà les seves propostes i la seva plataforma de negociació a la reunió del dia 27.

Comença la negociació i esperem una vegada més el suport de totes i tots els treballadors per a poder seguir dignificant i millorant les nostres condicions laborals.

Vosaltres sou la nostra força

Agrupació de Telemàrqueting COMFIA

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es