Archivado en Comunicats

Negociaci贸 del IV Conveni col路lectiu

Constituci贸 definitiva de la taula de negociaci贸 del IV Conveni Estatal de Telem脿rqueting


En la reuni贸 que es va celebrar el 13 de mar莽 de 2007 ha quedat constitu茂da la taula de negociaci贸 per al IV Conveni Estatal de Telem脿rqueting de forma definitiva. Veure comunicat en PDF-mar莽 2007-


pdf
print
pmail
En la reuni贸 que es va celebrar el 13 de mar莽 de 2007 ha quedat constitu茂da la taula de negociaci贸 per al IV Conveni Estatal de Telem脿rqueting de forma definitiva. Els sindicats hem arribat a un acord amb la patronal en l'煤s dels recursos per als components de la comissi贸 negociadora. Encara que els recursos que ens cedeix la patronal per a les persones que seran a la taula de negociaci贸 no ens semblen suficients, aquest sindicat ha decidit no ajornar m茅s la negociaci贸 del IV Conveni, ja que la demora aniria en perjudici dels treballadors. Per aix貌 en un acte de responsabilitat sindical hem arribat a un acord, tot i que avui volem denunciar que a nosaltres no ens sembla oport煤 per part de la patronal comen莽ar aquesta negociaci贸 amb postures tan tancades i mesquines.

De la reuni贸 mantinguda, ambdues parts hem acordat un calendari de negociacions que ens permeti recuperar com m茅s aviat el temps perdut fins ara. La seg眉ent reuni贸 se celebrar脿 el pr貌xim dia 27 de mar莽, havent acordat que a partir d'ara ens reunirem almenys dues vegades al mes. COMFIA-CCOO dur脿 les seves propostes i la seva plataforma de negociaci贸 a la reuni贸 del dia 27.

Comen莽a la negociaci贸 i esperem una vegada m茅s el suport de totes i tots els treballadors per a poder seguir dignificant i millorant les nostres condicions laborals.

Vosaltres sou la nostra for莽a

Agrupaci贸 de Telem脿rqueting COMFIA