Archivado en Comunicats

JA HA COMENÇAT LA NEGOCIACIÓ

Comunicat Caixa Tarragona

Els dies 6 i 7 de març ens vàrem reunir a Madrid tots els companys de les caixes d’estalvi de CCOO a l’Estat per tal de posar en comú les reivindicacions recollides de les consultes i deliberacions dutes a terme en els diferents àmbits de la nostra organització: enquestes, reunions territorials, etc. D’aquest debat, en va sortir la plataforma que CCOO posarà damunt la Mesa de Negociació del Conveni que, com ja sabeu, es va constituir el dia 8.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Els punts bàsics d’aquesta plataforma són els següents:

  • Increment del poder adquisitiu dels nostres salaris (augment de l’IPC més 1 punt i increment del plus conveni).
  • Reducció de l’horari de treball (tancament les tardes dels dijous, com ja fan les caixes andaluses).
  • Augment dels imports dels préstecs d’empleat (adquisició d’habitatge i atencions diverses).

Hem de tenir present que el conveni és el marc que regula les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores del sector, i fixa condicions de mínims.

A les caixes on no hi ha tradició de negociació —la nostra Caixa n’és un bon exemple— menys mal que hi ha Conveni col•lectiu.

Per cert, alguns sindicats que ara no hi són presents, quan van tenir la majoria absoluta a casa nostra —els últims 4 anys—, no va fer res de res, no van pactar ni una sola millora del Conveni.

Si no fos pel Conveni, no hi hauria promoció per experiència; tampoc hi hauria promoció per capacitació; treballaríem més dies a l’any i més dijous; no hi hauria escala salarial de mínims, ni complements, ni plus conveni; hi hauria arbitrarietat en la previsió social, en la classificació d’oficines i categories, en l’import dels préstecs... En definitiva, com tots sabem hi ha tantes i tantes coses que, si no són al Conveni, les direccions les apliquen amb total arbitrarietat.

Jutgeu vosaltres mateixos si n’és d’important tenir Conveni Col•lectiu.

Per últim, us recordem que restem a la vostra disposició per tal de respondre totes les qüestions que ens vulgueu fer arribar sobre aquest tema. Seguirem informant-vos puntualment.
Tarragona, 9 de febrer de 2007

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es