Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

JA HA COMEN脟AT LA NEGOCIACI脫


Els dies 6 i 7 de mar莽 ens v脿rem reunir a Madrid tots els companys de les caixes d聮estalvi de CCOO a l聮Estat per tal de posar en com煤 les reivindicacions recollides de les consultes i deliberacions dutes a terme en els diferents 脿mbits de la nostra organitzaci贸: enquestes, reunions territorials, etc. D聮aquest debat, en va sortir la plataforma que CCOO posar脿 damunt la Mesa de Negociaci贸 del Conveni que, com ja sabeu, es va constituir el dia 8.


pdf
print
pmail
Els punts b脿sics d聮aquesta plataforma s贸n els seg眉ents:

  • Increment del poder adquisitiu dels nostres salaris (augment de l聮IPC m茅s 1 punt i increment del plus conveni).
  • Reducci贸 de l聮horari de treball (tancament les tardes dels dijous, com ja fan les caixes andaluses).
  • Augment dels imports dels pr茅stecs d聮empleat (adquisici贸 d聮habitatge i atencions diverses).

Hem de tenir present que el conveni 茅s el marc que regula les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores del sector, i fixa condicions de m铆nims.

A les caixes on no hi ha tradici贸 de negociaci贸 聴la nostra Caixa n聮茅s un bon exemple聴 menys mal que hi ha Conveni col聲lectiu.

Per cert, alguns sindicats que ara no hi s贸n presents, quan van tenir la majoria absoluta a casa nostra 聴els 煤ltims 4 anys聴, no va fer res de res, no van pactar ni una sola millora del Conveni.

Si no fos pel Conveni, no hi hauria promoci贸 per experi猫ncia; tampoc hi hauria promoci贸 per capacitaci贸; treballar铆em m茅s dies a l聮any i m茅s dijous; no hi hauria escala salarial de m铆nims, ni complements, ni plus conveni; hi hauria arbitrarietat en la previsi贸 social, en la classificaci贸 d聮oficines i categories, en l聮import dels pr茅stecs... En definitiva, com tots sabem hi ha tantes i tantes coses que, si no s贸n al Conveni, les direccions les apliquen amb total arbitrarietat.

Jutgeu vosaltres mateixos si n聮茅s d聮important tenir Conveni Col聲lectiu.

Per 煤ltim, us recordem que restem a la vostra disposici贸 per tal de respondre totes les q眉estions que ens vulgueu fer arribar sobre aquest tema. Seguirem informant-vos puntualment.
Tarragona, 9 de febrer de 2007

Veure en PDF