Archivado en

Comunicat / 6 Mar莽 2007 - Sogeti

Es mou a bon ritme


La setmana passada us vam anunciar que la Direcci贸 de Sogeti havia decidit convocar als sindicats presents en l'empresa (UGT i CCOO) per avan莽ar sobre una proposta de criteris salarials.


pdf
print
pmail

En l'esmentada reuni贸, a la qual finalment nom茅s vam assistir la Direcci贸 de RRHH de Sogeti i la representaci贸 de la Secci贸 Sindical Estatal de CCOO, es va comen莽ar a entreveure punts en com煤 que entenem s贸n un primer pas important cara a la possibilitat d'arribar a un acord. Especialment volem destacar la preocupaci贸 com煤 respecte a l'alt nivell de congelacions salarials comunicades a l聮inici d'any i la intenci贸 de la Direcci贸 de Sogeti de resoldre aquest problema.

No obstant aix貌, i amb la finalitat d'avan莽ar encara m茅s a l'estudi dels possibles criteris, la Secci贸 Sindical de CCOO li vam fer saber a la Direcci贸 de RRHH que ens calia m茅s informaci贸 de l'aportada fins el moment. Valorem molt positivament els compromisos de lliurament de l'esmentada documentaci贸 en el curt termini i la continu茂tat que se li vol donar a aquestes negociacions, havent tancant la pr貌xima reuni贸 per al dia 14 de Mar莽; data on l'an脿lisi de les dades aportades creiem que ens proporcionar脿 m茅s possibilitats per avan莽ar en la negociaci贸.

Us seguirem informant.

Descarrega Comunicat 06/2007 (PDF)

Afilia't a CC.OO.!