Archivado en

Comunicat / 6 Març 2007 - Sogeti

Es mou a bon ritme


La setmana passada us vam anunciar que la Direcció de Sogeti havia decidit convocar als sindicats presents en l'empresa (UGT i CCOO) per avançar sobre una proposta de criteris salarials.


pdf
print
pmail

En l'esmentada reunió, a la qual finalment només vam assistir la Direcció de RRHH de Sogeti i la representació de la Secció Sindical Estatal de CCOO, es va començar a entreveure punts en comú que entenem són un primer pas important cara a la possibilitat d'arribar a un acord. Especialment volem destacar la preocupació comú respecte a l'alt nivell de congelacions salarials comunicades a l’inici d'any i la intenció de la Direcció de Sogeti de resoldre aquest problema.

No obstant això, i amb la finalitat d'avançar encara més a l'estudi dels possibles criteris, la Secció Sindical de CCOO li vam fer saber a la Direcció de RRHH que ens calia més informació de l'aportada fins el moment. Valorem molt positivament els compromisos de lliurament de l'esmentada documentació en el curt termini i la continuïtat que se li vol donar a aquestes negociacions, havent tancant la pròxima reunió per al dia 14 de Març; data on l'anàlisi de les dades aportades creiem que ens proporcionarà més possibilitats per avançar en la negociació.

Us seguirem informant.

Descarrega Comunicat 06/2007 (PDF)

Afilia't a CC.OO.!