Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Seguretat : nou Cap

comunicat

Tal com informàvem al nostre comunicat núm. 40/06, intitulat ATRACAMENTS: MILLORES OSTENSIBLES, del 15 de desembre del 2006, s’ha confirmat el que dèiem al tercer paràgraf:


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

A més hem aconseguit que la Direcció prengués consciència de la gravetat d’aquest problema. Amb independència de millorar el sistema de vigilància per videocàmeres, també ha decidit contractar un nou cap de Seguretat, que és un professional solvent i fins i tot conegut en el ram, que serà el màxim responsable d’aquesta àrea. Esperem millores importants d’un personatge de tant alt nivell (no se’ns ha volgut desvetllar el seu nom, deu ser un fitxatge que se’l disputen d’altres equips...).
Efectivament, és, com esperàvem, un professional solvent, com expressa clarament el seu currículum.
Li donem al nou company Joan Unió Gracià la nostra més cordial benvinguda –com fem amb tots els nous companys i companyes- i li desitgem molts encerts en la feina que haurà d’encetar: ho necessitem, tots i totes els que, diàriament, estem exposats al risc de trobar-nos una pistola davant de la cara.
L’espera molta feina. N’hi ha que no es pot fer en un sol dia, però n’hi ha que es pot i s’ha de resoldre immediatament, com l’abastiment de diners als caixers desplaçats, verbigràcia.
Igual com lluitem per deixar de ser els últims de Catalunya en salaris i en Obra Social, voldríem deixar de ser els primers en atracaments, circumstància i problemàtica que ell deu conèixer de sobres, com a excàrrec dels Mossos d’Esquadra.
Ahir, dijous, li publicaven una entrevista al diari 20 minutos, on explicava, entre d’altres coses, que canviava de feina per aconseguir conciliar la seva vida familiar i la laboral. Potser no sap ben bé on ha anat a raure, però aquesta conciliació és força difícil per a molts companyes i companys de la nostra entitat, que veuen escapçat constantment el seu temps lliure –el que podrien dedicar a llurs famílies- per a fer cursets i/o reunions convocades contínuament pels seus caps d’àrea o zona, amb l’agreujant de no percebre cap remuneració per les hores extraordinàries ni cap tipus de dieta.
Li desitgem que tingui més sort que els companys i companyes esmentats; en tot cas nosaltres estem negociant un paquet de mesures i esperem, ben aviat, aconseguir que millori la conciliació de la Vida Laboral i Familiar a Caixa Penedès.


2 de març del 2007 – com. 8/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es