Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

TENIM FUMATA BLANCA

Comunicat Caixa Tarragona

Avui, s’ha constituït per fi el Comitè Intercentres, que tant reclamàvem CCOO des de l’inici de la campanya sindical, petició a la qual posteriorment es va adherir tímidament el SECT.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Volem felicitar UGT, per la seva profunda reflexió, que els ha portat a donar-se compte que la constitució d’aquest Comitè era un clam de tota la plantilla. Han apurat fins a l’últim dia, ja que demà expirava el termini per poder-lo constituir. Ja ho diu un refrany: més val tard que mai.

A partir d’ara, el que cal és que els 3 sindicats treballem amb el mateix objectiu, que sempre ha estat i serà el nostre, lluitar per millorar les condicions laborals de tota la plantilla, sense cap exclusió, mirant de consensuar posicions per tal de presentar a la Direcció una sola proposta i amb una sola veu. Nosaltres hem manifestat reiterativament que hi estem disposats.

Tarragona, 20 de febrer de 2007

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es