Archivado en Comunicats

Constituïda la taula negociadora del IV conveni col·lectiu de telemàrqueting

Des de COMFIA-CCOO apostem en aquest conveni per la creació d'una veritable carrera professional, per una major estabilitat en l'ocupació i per millorar en salut laboral.


pdf print pmail

El dia 2 de febrer de 2007 s'ha constituït la taula per a la negociació del IV Conveni Estatal de Telemàrqueting. Aquesta taula queda constituïda de la següent manera:

SINDICATS NÚM. DELEGATS % REPRESENTACIÓ MEMBRES TAULA
CCOO 749 44,79 6
UGT 622 37,20 5
CGT 161 9,62 1
ELA 19 1,13 1
LAB 15 0,89 1
CIG 12 0,71 1

Respecte al conveni anterior, COMFIA-CCOO ha augmentat el nombre dels seus delegats en més de 200 en tot l'Estat. En aquesta primera reunió s'ha acordat la composició de la taula pel que fa al nombre de representants que correspon a cada sindicat. Ha quedat pendent l'acceptació, per part de la Patronal, de la proposta dels recursos imprescindibles perquè la negociació del conveni es desenvolupi amb un mínim nivell d'igualtat de condicions pel que fa a les possibilitats i recursos que té la patronal i els seus representants en la taula.

La data de la propera reunió, en la qual es procedirà a la constitució definitiva de la taula, s'ha fixat per al pròxim 22 de febrer de 2007. Amb la constitució d'aquesta taula comencem de nou la lluita per la millora de les condicions laborals de les treballadores i treballadors del sector de telemàrqueting i, com en els anteriors convenis, serà necessari el compromís i la participació de tots i totes les treballadores per a aconseguir els nostres objectius.Des de COMFIA-CCOO apostem en aquest conveni per la creació d'una veritable Carrera professional que ens doni un valor afegit situant-nos en una posició més competitiva enfront de la deslocalització, per una major Estabilitat en l'ocupació augmentant el percentatge de contractació indefinida, per millorar en Salut laboral disminuint la càrrega de treball i també, sense oblidar en cap moment, la millora de les Retribucions econòmiques que ens garanteixin l'augment del nostre poder adquisitiu. Junts ho farem possible.Agrupació de Telemàrqueting de COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es