Archivado en Comunicats

Signat el protocol de fusió entre Reddis i Matt

El passat dilluns 29 de gener, a les 12 hores i en la seu social de Reddismatt a Tarragona, es va procedir a la signatura del protocol de fusió entre les nostres entitats Reddis i Matt, representades pel president de la mútua, Sr. Artal, els gerents d'ambdues entitats, Sr. Nogués i Sr. Puig, i els representants de les dues centrals sindicals amb més representació en l'empresa. L'acte va comptar a més amb la presència dels mitjans de comunicació.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Seguros (Sector de Seguros (Cias y MATEPSS, Mediación y Servicios de Prevención)) ,


pdf print pmail

El Sr. Artal va destacar que l'objectiu principal d'aquest protocol de fusió d'ambdues entitats és el de garantir tots els llocs de treball. D'altra banda, el secretari general de Comfia-CCOO Catalunya, Sr. Carles Reitg, va agrair a ambdues empreses l'ambient tranquil en què s'havia desenvolupat el procés de negociació i va apuntar que les plantilles “creuen en aquest projecte”. També va expressar el seu desig que el projecte de fusió “sigui un referent per a Catalunya i Espanya en el sector de les mútues d'accidents de treball”.

El protocol és una declaració de bones intencions perquè el procés de fusió es realitzi de forma constructiva, sense perjudici per als treballadors, i perquè les parts implicades no regategin esforços pel que concerneix a les condicions laborals i socials.
secció sindical COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es