Archivado en Comunicats

Signat el protocol de fusi贸 entre Reddis i Matt


El passat dilluns 29 de gener, a les 12 hores i en la seu social de Reddismatt a Tarragona, es va procedir a la signatura del protocol de fusi贸 entre les nostres entitats Reddis i Matt, representades pel president de la m煤tua, Sr. Artal, els gerents d'ambdues entitats, Sr. Nogu茅s i Sr. Puig, i els representants de les dues centrals sindicals amb m茅s representaci贸 en l'empresa. L'acte va comptar a m茅s amb la pres猫ncia dels mitjans de comunicaci贸.


pdf
print
pmail
El Sr. Artal va destacar que l'objectiu principal d'aquest protocol de fusi贸 d'ambdues entitats 茅s el de garantir tots els llocs de treball. D'altra banda, el secretari general de Comfia-CCOO Catalunya, Sr. Carles Reitg, va agrair a ambdues empreses l'ambient tranquil en qu猫 s'havia desenvolupat el proc茅s de negociaci贸 i va apuntar que les plantilles 聯creuen en aquest projecte聰. Tamb茅 va expressar el seu desig que el projecte de fusi贸 聯sigui un referent per a Catalunya i Espanya en el sector de les m煤tues d'accidents de treball聰.

El protocol 茅s una declaraci贸 de bones intencions perqu猫 el proc茅s de fusi贸 es realitzi de forma constructiva, sense perjudici per als treballadors, i perqu猫 les parts implicades no regategin esfor莽os pel que concerneix a les condicions laborals i socials.
secci贸 sindical COMFIA-CCOO