Archivado en Comunicats, beneficis socials

PROPOSTES per a MILLORES (O de com tocar de peus a terra, sense fer volar... globus)

comunicat

Després de les eleccions hem posat fil a l’agulla, hem començat a fer la nostra feina, la feina del sindicat majoritari de la nostra entitat.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Fa uns dies vam reiniciar les entrevistes periòdiques amb el cap de RRLL.
Li vam plantejar uns quants temes, unes quantes fites per a millorar les condicions laborals de la plantilla de Caixa Penedès.
No són impossibles, ni tan sols exagerades. Més aviat estan en sintonia amb la modèstia –per dir-ho amb un eufemisme- habitual. Per això esperem respostes –positives- ben aviat. En tot cas us n’anirem informant.
- Vam avançar en el futur Acord per a millorar les condicions de la Conciliació de la Vida familiar i Laboral. No avançarem ara què vam proposar, però aviat en tindrem notícies. Desvetllarem aquestes propostes tan aviat com tinguem resposta –positiva o negativa.
- Préstecs: vam proposar que, a l’espera que el Conveni millori la quantia i la duració d’aquest tipus de préstecs, a Caixa Penedès hauríem d’aconseguir d’unificar els diferents préstecs per a la compra d’habitatge (el de Conveni, el reglamentat a l’Entitat i el complementari) a fi que al/la treballador/a només li calgués fer una sola escriptura, i una sola inscripció al Registre de la Propietat. També vam proposar allargar els terminis de devolució. Ambdues propostes semblen contemplar-se amb bons ulls.
- Vam proposar que s’adeqüessin els interessos dels comptes on percebem la nòmina.
- Vam fer una proposta perquè els segons responsables de les oficines tipus E i F percebin plus d’interventors. I vam reclamar que aquelles oficines on hi havia hagut Interventor, aquell company o companya que el substituís tingués la mateixa consideració –i remuneració.
- Vam exigir una solució definitiva per als caixers desplaçats, tal i com JA TENEN ALGUNES oficines, però no pas totes, encara.
- Vam exigir que es torni a fer Formació dintre de l’horari laboral.
- Vam sol•licitar que els companys i companyes que assisteixin des de lluny als exàmens per a les oposicions se’ls pagui la dieta. Sembla que també aquesta proposta es va contemplar amb bons ulls.
Aviat en tindrem respostes. I us les explicarem. Tant de bo que siguin positives. Nosaltres no cantem al vent, no fem volar globus. Fem propostes. Tocant de peus a terra. Treballem per a millores reals, assolibles.
18 de gener de 2007 – com 2/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es