Archivado en Comunicats, beneficis socials

comunicat

PROPOSTES per a MILLORES (O de com tocar de peus a terra, sense fer volar... globus)


Després de les eleccions hem posat fil a l’agulla, hem començat a fer la nostra feina, la feina del sindicat majoritari de la nostra entitat.


pdf
print
pmail
Fa uns dies vam reiniciar les entrevistes periòdiques amb el cap de RRLL.
Li vam plantejar uns quants temes, unes quantes fites per a millorar les condicions laborals de la plantilla de Caixa Penedès.
No s√≥n impossibles, ni tan sols exagerades. M√©s aviat estan en sintonia amb la mod√®stia ¬Ėper dir-ho amb un eufemisme- habitual. Per aix√≤ esperem respostes ¬Ėpositives- ben aviat. En tot cas us n¬íanirem informant.
- Vam avan√ßar en el futur Acord per a millorar les condicions de la Conciliaci√≥ de la Vida familiar i Laboral. No avan√ßarem ara qu√® vam proposar, per√≤ aviat en tindrem not√≠cies. Desvetllarem aquestes propostes tan aviat com tinguem resposta ¬Ėpositiva o negativa.
- Pr√©stecs: vam proposar que, a l¬íespera que el Conveni millori la quantia i la duraci√≥ d¬íaquest tipus de pr√©stecs, a Caixa Pened√®s haur√≠em d¬íaconseguir d¬íunificar els diferents pr√©stecs per a la compra d¬íhabitatge (el de Conveni, el reglamentat a l¬íEntitat i el complementari) a fi que al/la treballador/a nom√©s li calgu√©s fer una sola escriptura, i una sola inscripci√≥ al Registre de la Propietat. Tamb√© vam proposar allargar els terminis de devoluci√≥. Ambdues propostes semblen contemplar-se amb bons ulls.
- Vam proposar que s¬íadeq√ľessin els interessos dels comptes on percebem la n√≤mina.
- Vam fer una proposta perqu√® els segons responsables de les oficines tipus E i F percebin plus d¬íinterventors. I vam reclamar que aquelles oficines on hi havia hagut Interventor, aquell company o companya que el substitu√≠s tingu√©s la mateixa consideraci√≥ ¬Ėi remuneraci√≥.
- Vam exigir una soluci√≥ definitiva per als caixers despla√ßats, tal i com JA TENEN ALGUNES oficines, per√≤ no pas totes, encara.
- Vam exigir que es torni a fer Formaci√≥ dintre de l¬íhorari laboral.
- Vam sol¬ēlicitar que els companys i companyes que assisteixin des de lluny als ex√†mens per a les oposicions se¬íls pagui la dieta. Sembla que tamb√© aquesta proposta es va contemplar amb bons ulls.
Aviat en tindrem respostes. I us les explicarem. Tant de bo que siguin positives. Nosaltres no cantem al vent, no fem volar globus. Fem propostes. Tocant de peus a terra. Treballem per a millores reals, assolibles.
18 de gener de 2007 ¬Ė com 2/07