Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

REDUCCI脫 DE PERSONAL ALS SERVEIS CENTRALS


Durant l聮any 2006, s聮ha iniciat un proc茅s de reducci贸 de plantilla a la Central amb l聮excusa de la implantaci贸 del nou suport inform脿tic que descentralitza les tasques. De moment, la feina, no solament 茅s la mateixa 聴ja que no s聮ha redu茂t聴, sin贸 que s聮ha vist incrementada: 聯la panacea inform脿tica聯 comporta gran nombre d聮incid猫ncies que, des dels Serveis Centrals, s聮han de solventar, la qual cosa provoca un col聲lapse de l铆nies i de tasques al personal.


pdf
print
pmail
S聮estan eliminant departaments sencers (Estranger, Cat, Cartera, etc.) i d聮altres s聮estan reduint molt considerablement. Com a conseq眉猫ncia d聮aix貌, el servei que es d贸na a les oficines 茅s del tot deficient, at猫s que el personal treballa en condicions inadequades i desenvolupant tasques per a les quals no ha rebut la corresponent formaci贸.

Per sintetitzar, ens trobem que menys personal ha de desenvolupar m茅s tasques.

No sabem cap on anem i que es pret茅n amb aquestes estrat猫gies que no beneficien ning煤, tot el contrari, les oficines perden m茅s temps que mai en tasques administratives i els departaments centrals no poden absorbir els dubtes i consultes produ茂des a la xarxa.

No hagu茅s estat m茅s l貌gic informatitzar, formar i implantar els nous sistemes reductors de tasques a la Central i, quan aquests fossin viables, reduir el personal?

Tarragona, 18 de gener de 2007

Veure en PDF