Archivado en Comunicats conveni, Comunicacio TIC, Comunicats Conveni 18

CONVENI TIC

Conveni Consultoria. Urgeix resposta.

Com ja sabeu, en la reunió del passat 30 de novembre vam entregar a les patronals del sector una plataforma completa del conveni que volem i necessitem en el sector de la Consultoria i Estudis de Mercat.

Enteníem necessari marcar un termini fins al 31 de gener per obtenir una resposta. A dia d'avui no només no tenim resposta, sinó que no ens consta que les patronals estiguin treballant en tots els punts presentats.


Este artículo se publicó originalmente en TIC (Tecnologias de la Informacion) ,


pdf print pmail

Ens trobem de nou en una negociació interminable que s'allarga de forma injustificada i infinita en la burocràcia de les patronals del sector. No és de rebut que ens passem de nou 8 anys negociant per signar un acord que és un talla i enganxa de l'Estatut de les Persones Treballadores.

Exigim a les empreses del sector que ens donin una resposta que ens permeti tancar un conveni que fixi les regles de joc per a tot el personal i que ho facin ja. El conveni va vèncer el 2019 i toca renovar-lo ja, sense demora.

banner afiliación

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es