Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Els fets ens avalen (VII)


Pagues volunt脿ries per a tothom


pdf
print
pmail

Serveixi aquest full com a recordatori d'un tema llargament debatut al llarg dels 煤ltims temps. Qui vulgui una informaci贸 m茅s exhaustiva, pot llegir el nostre comunicat del 18 d'octubre passat.

Conven莽uts que el Pacte de l'any 1986, sobre prorrateig de pagues, havia quedat obsolet en les limitacions que establia tant per data d'entrada com per tipus de contracte, v脿rem intentar negociar amb la Direcci贸 de la Caixa una soluci贸 que permet茅s superar la discriminaci贸 existent.

En no aconseguir-ho, aconsellats pels nostres serveis jur铆dics, v脿rem anar presentant un seguit de demandes davant dels Jutjats de Matar贸 per vulneraci贸 de dret fonamental.

Al llarg de tot el proc茅s, v脿rem anar oferint, sense cap 猫xit, a la Direcci贸 de la Caixa la possibilitat d'arribar a un acord.

En produir-se sent猫ncies positives a les nostres tesis en els dos primers judicis celebrats a Matar贸, la Direcci贸 de la Caixa va decidir presentar Conflicte Col路lectiu a Madrid i aix貌 va paralitzar provisionalment la resta de les demandes.

El proc茅s ha anat seguint el seu curs.

D'una banda, va sortir una nova sent猫ncia positiva en desestimar el Superior de Catalunya el recurs de la Caixa per la sent猫ncia del company Manel Luna.

Per altra, per tal de no perdre la iniciativa, Comissions tamb茅 v脿rem presentar Conflicte Col路lectiu. Era la manera de fer arribar els nostres arguments des del primer moment i que aquests quedessin incorporats al sumari.

Estem pendents de la vista dels Conflictes Col路lectius que ser脿 el 13 de desembre i de la resoluci贸 dels recursos de la Caixa per intentar, una vegada m茅s, negociar amb la Direcci贸 de la Caixa i, si no 茅s possible, reprendre les processos del Jutjat de Matar贸.

EL DIA 22, VOTA CC.OO. VOTA COHER脠NCIA

AMB CC.OO., DIJOUS TARDA, FESTA JA!