Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Els fets ens avalen (VII)

Pagues voluntàries per a tothom


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Serveixi aquest full com a recordatori d'un tema llargament debatut al llarg dels últims temps. Qui vulgui una informació més exhaustiva, pot llegir el nostre comunicat del 18 d'octubre passat.

Convençuts que el Pacte de l'any 1986, sobre prorrateig de pagues, havia quedat obsolet en les limitacions que establia tant per data d'entrada com per tipus de contracte, vàrem intentar negociar amb la Direcció de la Caixa una solució que permetés superar la discriminació existent.

En no aconseguir-ho, aconsellats pels nostres serveis jurídics, vàrem anar presentant un seguit de demandes davant dels Jutjats de Mataró per vulneració de dret fonamental.

Al llarg de tot el procés, vàrem anar oferint, sense cap èxit, a la Direcció de la Caixa la possibilitat d'arribar a un acord.

En produir-se sentències positives a les nostres tesis en els dos primers judicis celebrats a Mataró, la Direcció de la Caixa va decidir presentar Conflicte Col·lectiu a Madrid i això va paralitzar provisionalment la resta de les demandes.

El procés ha anat seguint el seu curs.

D'una banda, va sortir una nova sentència positiva en desestimar el Superior de Catalunya el recurs de la Caixa per la sentència del company Manel Luna.

Per altra, per tal de no perdre la iniciativa, Comissions també vàrem presentar Conflicte Col·lectiu. Era la manera de fer arribar els nostres arguments des del primer moment i que aquests quedessin incorporats al sumari.

Estem pendents de la vista dels Conflictes Col·lectius que serà el 13 de desembre i de la resolució dels recursos de la Caixa per intentar, una vegada més, negociar amb la Direcció de la Caixa i, si no és possible, reprendre les processos del Jutjat de Mataró.

EL DIA 22, VOTA CC.OO. VOTA COHERÈNCIA

AMB CC.OO., DIJOUS TARDA, FESTA JA!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es