Archivado en

Els fets ens avalen (IV)


PAGA DE BENEFICIS(Més de 100 empleats gaudeixen ja d’aquesta paga)


pdf
print
pmail
  • La Secció Sindical de CC.OO. de Caixa Laietana, va denunciar l’Entitat davant els tribunals  l’any 2004, per d'incompliment del Conveni Col·lectiu en la qüestió de la paga de beneficis a cobrar al quart any de treball. CC.OO. va presentar Conflicte Col·lectiu i, tant en primera instància, l'Audiència Nacional, com posteriorment el Tribunal Suprem, ens van donar la raó, obligant a la Caixa a pagar aquesta paga de beneficis generada en el tercer any de treball.

  • La Direcció de la Caixa, malgrat el seu enuig, va procedir a l'abonament de la paga de beneficis a finals del 2005 i principi del 2006.

 

Segons les nostres dades, la Caixa hauria d'haver abonat aquesta paga de beneficis a 108 persones, distribuïdes de la següent manera:Personal dels Departaments Centrals

Personal de la xarxa d’oficines

 


22

 

 86

TOTAL: 108

HOMES


53


DONES


55

   

Volem recordar que CC.OO. va presentar un altre Conflicte Col·lectiu sobre aquesta mateixa qüestió per a tots els empleats i empleades entrats entre l’1 de juny de 2001 i fins el 31 de Maig del 2004. HEM GUANYAT en primera instància i està pendent de ratificar pel Tribunal Suprem per poder cobrar la paga de beneficis que la Caixa els hi nega.

Seran més de 110 empleats i empleades que gaudiran d’aquesta paga, i tot gràcies al treball de CC.OO.

  EL PROPER DIA 22, VOTA CC.OO., VOTA COHERENCIA


VOTA FETS, NO PARAULES. VOTA CC.OO.