Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Els fets ens avalen (II)


CCOO millora la nostra salut en el treball


pdf
print
pmail
PANTALLES DE VISUALITZACI脫

  • Despr茅s del canvi de resoluci贸, v脿rem aconseguir que la Caixa canvi茅s les Pantalles de Tub de 15 ', la qual cosa beneficia la nostra salut. Va ser necessari interposar den煤ncia davant la Inspecci贸 de Treball. Hem fet campanyes de sensibilitzaci贸 sobre l聮煤s adequat de les pantalles. Estem treballant per al reconeixement de tothom com a usuari de pantalles de visualitzaci贸.
REVISIONS M脠DIQUES

  • La Inspecci贸 de Treball ens d贸na la ra贸: la Caixa ha de pagar les depeses de qualsevol treballador/a que, per fer-se la revisi贸 m猫dica, s聮hagi de despla莽ar. En concret, la Inspecci贸 diu: 聯el coste de las medidas relativas a la seguridad y salud en el trabajo no deber谩 recaer en modo alguno sobre los trabajadores...聰.
TRASLLAT D'EFECTIU

  • Hem aconseguit que la majoria de caixers externs els carreguin una companyia de seguretat. Esperem fer el ple aviat.
  • Despr茅s de m煤ltiples gestions, v脿rem aconseguir que la Caixa, per circular, desautoritz茅s el trasllat d'efectiu entre oficines. Ara estem batallant perqu猫 estableixi les condicions necess脿ries (m茅s encaixos, no limitaci贸 de lliuraments, etc.) per a no penalitzar a les oficines.
FUMIGACI脫 D'OFICINES

  • La Caixa no utilitzar脿 m茅s la fumigaci贸 per desinfectar oficines. Una acci贸 de la Secci贸 Sindical de CCOO davant la Inspecci贸 de Treball aconsegueix posar fre a aquesta pr脿ctica nociva per a la salut dels treballadors i treballadores.
CONTROL DE BAIXES

  • La Caixa contracta un servei m猫dic extern per controlar les nostres baixes. CCOO informa a tota la plantilla de com actuar en el cas de ser contactats per aquest servei. La Secci贸 Sindical de CCOO insta la Direcci贸 que doni les instruccions oportunes perqu猫 es respecti la intimitat dels empleats/des i s聮evitin pressions i/o intimidacions per tornar a treballar per part del Gabinet M猫dic Avaluador.
EL PROPER DIA 22, VOTA COHER脠NCIA.

VOTA FETS, NO PARAULES. VOTA CC.OO.