Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Els fets ens avalen (I)

CCOO millora els plans de pensions


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

BAIXA MATERNITAT / PATERNITAT.

  • La Secció Sindical de CC.OO. a Caixa Laietana, va denunciar la manca d’aportacions als Plans de Pensions pel temps de baixa de Maternitat – Paternitat.
  • CC.OO. va aconseguir que la Caixa reconegués aquesta irregularitat i va solucionar la manca d’aportacions.
  • La Caixa ha regularitzat totes les situacions, fent les aportacions corresponents als anys anteriors. Òbviament això beneficia a tots els empleats i empleades que en passat, present o futur gaudeixin de la baixa de Maternitat – Paternitat.
  • Aquesta actuació en solitari de CC.OO. ha beneficiat ja a més de 60 companys, bàsicament a dones. A futur és un altre dret que ha aconseguit la Secció Sindical de CC.OO. per a tothom.
PERSONAL NO FIX EN PLANTILLA.

  • Un altre cop, només la Secció Sindical de CC.OO., va denunciar la discriminació que patia el personal no fix per la manca d’aportacions al Pla de Pensions fins als dos anys d'antiguitat.
  • La Caixa ho va reconèixer i acordà amb CC.OO. una modificació substancial del Reglament del Pla de Pensions per tal d'igualar les aportacions de tot el personal en plantilla.
  • A hores d’ara ja són més de 70 empleats i empleades que han tingut aportacions al seu Pla de Pensions, pel temps treballat amb contractes temporals.


CC.OO. ACONSEGUEIX MILLORES PER A TOTHOM.

EL PROPER DIA 22, VOTA COHERÈNCIA.

VOTA FETS, NO PARAULES. VOTA CC.OO.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es