Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Eleccions Sindicals 2006


A partir d'avui dia 8 de novembre comença la campanya per les eleccions sindicals a casa nostra


pdf
print
pmail

En primer lloc, des de CCOO us volem convidar a participar en aquestes eleccions sindicals. Una alta participació és fonamental per a la bona salut democràtica i sindical.

El que tots i totes farem ara, és validar l’acció sindical portada a terme durant aquests darrers anys (des de les últimes eleccions sindicals de novembre de 2002) per part de les seccions sindicals presents a casa nostra. Decidir en qui confiar, en funció de la trajectòria demostrada. Valorar qui et defensarà millor i qui serà capaç de millorar els teus drets.

És molt fàcil escriure i fer promeses, el complicat és aconseguir millores. Per això, CC.OO. es presenta amb el convenciment d’haver treballat correctament.

La Secció Sindical de Comissions Obreres, sota el lema ELS FETS ENS AVALEN, us vol informar per la Intranet, amb una sèrie de comunicats, un a un, dels objectius aconseguits, les reivindicacions portades a terme, en definitiva, de la feina ben feta.

Ara toca, doncs, demostrar què s’ha fet sindicalment a Caixa Laietana. Per això, el nostre lema és ELS FETS ENS AVALEN, perquè són fets i no paraules els que ens ajuden a canviar la nostra realitat quotidiana.

I, per això, perquè creiem que hem fet una bona feina, us volem demanar el VOT.

 

 

VOTA CCOO. LA FORÇA DELS FETS

 

 

Mataró, 8 de novembre de 2006