Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

NO D’UGT A LA UNITAT D’ACCIÓ SINDICAL

Comunicat Caixa Tarragona

Avui s’ha constituït el Comitè de la circumscripció de Lleida i, com ja ha passat en les anteriors constitucions de Serveis Centrals, Tarragona i Barcelona, al de Madrid no hi són presents, UGT ha votat en contra de la creació del comitè intercentres.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

En una empresa amb diferents sindicats i diverses circumscripcions, l’única manera de fer efectiva la unitat d’acció entre els diferents territoris i les diverses forces sindicals és la figura del comitè intercentres. Aquesta és una figura de consens que legalment només es pot constituir sempre que ho acordin la totalitat de membres dels comitès, per majoria, i que ho ratifiqui l’entitat. La seva funció és la d’exercir la representació de tots els altres comitès (art. 102 del Conveni).

Sense aquesta figura, serà molt difícil que durant els propers quatre anys es puguin abordar les negociacions dels temes que més ens preocupen —salari variable, carrera professional, conciliació de la vida professional i personal, etc.— per tal de poder situar-nos, per fi, al nivell d’altres caixes del nostre entorn.

Per imperatiu legal, a partir d’avui disposem de 60 dies per tal de constituir aquest comitè. Encara no està tot perdut.

Esperem que els companys d’UGT reflexionin amb profunditat sobre la decisió que han pres; ja que si deixen que passi el termini, ja serà impossible disposar d’aquesta eina per a la resta de legislatura. Les conseqüències, tenint en compte el tarannà de la nostra direcció, són fàcils d’imaginar.

Tarragona, 21 de desembre de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es