Archivado en Comunicats

ATRACAMENTS: MILLORES OSTENSIBLES

comunicat

Les grans fites s’aconsegueixen a poc a poc. I nosaltres anem fent camí de la mateixa manera. La nostra entitat, com tothom deu saber, és la més atracada del sector. Hi ha diverses raons que expliquen aquesta trista distinció. I les anem eliminant, a poc a poc.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Primer vam aconseguir que un advocat acompanyés als companys i/o companyes atracats per assessorar-los, tant als judicis com als reconeixements. Després hem aconseguit que les càmeres velles i antiquades, només una per oficina, es dupliquin, estiguin correctament enfocades i funcionin amb un sistema digital i permanentment connectat on-line amb el departament de Seguretat.
A més hem aconseguit que la Direcció prengués consciència de la gravetat d’aquest problema. Amb independència de millorar el sistema de vigilància per videocàmeres, també ha decidit contractar un nou cap de Seguretat, que és un professional solvent i fins i tot conegut en el ram, que serà el màxim responsable d’aquesta àrea. Esperem millores importants d’un personatge de tant alt nivell (no se’ns ha volgut desvetllar el seu nom, deu ser un fitxatge que se’l disputen d’altres equips...).
Pel que fa als caixers desplaçats, mentre no aconseguim arribar a un acord amb RRHH, que ens permeti desenvolupar aquesta tasca amb la necessària seguretat, ningú no ha d’anar amb diners de la Caixa pel carrer, sense cap mena de protecció, a expenses de qualsevol ensurt desagradable. NO ENS HI PODEN OBLIGAR. Quan ningú no vulgui fer aquest servei suïcida, podrem aconseguir mesures reals per pal•liar aquest problema, ja endèmic.
Acabarem amb una bona notícia, que surt avui a  la premsa: el Ministeri de Treball ha acceptat, a proposta de COMFIA-CCOO, que els atracaments es considerin com a  risc laboral. Podeu llegir la notícia completa entrant al nostre web https://www.ccoo-servicios.es/caixapenedes/ , i entrant a l’enllaç de dia@dia.net o bé a www.comfia@info
US DESITGEM a TOTS i TOTES unes BONES FESTES NADALENQUES , i UNA BONA ENTRADA a l’ANY 2007.
15 de desembre del 2006 – com. 40/06

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es