Archivado en Comunicats, Ocupacio

Oh, NO! La mandarina ORANGE se’n va a… Argentina, Xile, Perú…

Com ja us hem anat informant, la deslocalització a països latonoamericans com Argentina, Xile, Panamà... segueix el seu curs.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmailPrimer, Jazztel, amb 700 llocs de treball perduts entre GAlícia i Madrid. Li segueix ONO, i unint-s’hi, i molt preocupada per no quedar enrere en aquesta carrera, no deixa de sentir-se el nom d’ORANGE, que a Espanya suposa més de 6.500 llocs de treball al sector de Telemàrqueting.

Totes aquestes empreses semblen tenir els mateixos objectius:

- Abaratiment de costos
- La satisfacció de l’usuari ni els preocupa el més mínim
- Desinformació sobre qui els atén
- Les dades personals viatgen a altres continents sense la seva autorització

Davant d’aquests esdeveniments volem informar-vos que, des de l’Agrupació Estatal de Telemàrqueting a COMFIA-CCOO, hem considerat important unir les forces i unificar els criteris d’acció per a minimitzar els efectes de la deslocalització reduint els nombre de llocs de treball que es puguin perdre.

- Negociant recol•locacions a altres serveis
- Negociant millors condicions econòmiques per als treballadors afectats

Per tal d’organitzar tota la feina i aconseguir els objectius marcats, ens hem organitzat a través de l’Agrupació Estatal de Telemàrqueting creant una Coordinadora per a les Deslocalitzacions, integrada per delegats i delegades de COMFIA-CCOO, que pertanyen a les empreses afectades. Coordinadora que, per a tractar la problemàtica d’ORANGE, es va reunir el passat 28 de novembre, on es va recopil•lar tota la informació necessària per a posar-nos en marxa i on també es van contrastar les dades de la deslocalització d’ONO. El resultat va ser una sèrie d’accions a seguir:

o CONCENTRACIÓ en punts estratègics a cada territori, on es repartirà informació explicant la problemàtica existent, donant a conèixer a l’usuari que passi per la zona el que està succeint
o COMUNICAT A LA PREMSA anunciant la concentració, a més de cridar l’atenció portant samarretes, unes blanques, per ONO, i les altres taronges, per ORANGE, globus amb els mateixos colors, xiulets, banderes i tot allò que animi la concentració.
o BLOG a la pàgina web de COMFIA-CCOO, per a recollir comentaris, notícies, novetats... sobre el tema.

De les dates i llocs de les concentracions sereu informats puntualment.

Esperem la teva participació.
Demà pots ser tu.
Digues no a les deslocalitzacions.COMFIA-CCOO Agrupació de Telemàrqueting

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es