Oh, NO! La mandarina ORANGE se’n va a… Argentina, Xile, Perú…

Archivado en Comunicats, Ocupacio

Oh, NO! La mandarina ORANGE se’n va a… Argentina, Xile, Perú…


Com ja us hem anat informant, la deslocalització a països latonoamericans com Argentina, Xile, Panamà... segueix el seu curs.


pdf
print
pmail


Primer, Jazztel, amb 700 llocs de treball perduts entre GAlícia i Madrid. Li segueix ONO, i unint-s’hi, i molt preocupada per no quedar enrere en aquesta carrera, no deixa de sentir-se el nom d’ORANGE, que a Espanya suposa més de 6.500 llocs de treball al sector de Telemàrqueting.

Totes aquestes empreses semblen tenir els mateixos objectius:

- Abaratiment de costos
- La satisfacció de l’usuari ni els preocupa el més mínim
- Desinformació sobre qui els atén
- Les dades personals viatgen a altres continents sense la seva autorització

Davant d’aquests esdeveniments volem informar-vos que, des de l’Agrupació Estatal de Telemàrqueting a COMFIA-CCOO, hem considerat important unir les forces i unificar els criteris d’acció per a minimitzar els efectes de la deslocalització reduint els nombre de llocs de treball que es puguin perdre.

- Negociant recol•locacions a altres serveis
- Negociant millors condicions econòmiques per als treballadors afectats

Per tal d’organitzar tota la feina i aconseguir els objectius marcats, ens hem organitzat a través de l’Agrupació Estatal de Telemàrqueting creant una Coordinadora per a les Deslocalitzacions, integrada per delegats i delegades de COMFIA-CCOO, que pertanyen a les empreses afectades. Coordinadora que, per a tractar la problemàtica d’ORANGE, es va reunir el passat 28 de novembre, on es va recopil•lar tota la informació necessària per a posar-nos en marxa i on també es van contrastar les dades de la deslocalització d’ONO. El resultat va ser una sèrie d’accions a seguir:

o CONCENTRACIÓ en punts estratègics a cada territori, on es repartirà informació explicant la problemàtica existent, donant a conèixer a l’usuari que passi per la zona el que està succeint
o COMUNICAT A LA PREMSA anunciant la concentració, a més de cridar l’atenció portant samarretes, unes blanques, per ONO, i les altres taronges, per ORANGE, globus amb els mateixos colors, xiulets, banderes i tot allò que animi la concentració.
o BLOG a la pàgina web de COMFIA-CCOO, per a recollir comentaris, notícies, novetats... sobre el tema.

De les dates i llocs de les concentracions sereu informats puntualment.

Esperem la teva participació.
Demà pots ser tu.
Digues no a les deslocalitzacions.COMFIA-CCOO Agrupació de Telemàrqueting