Archivado en Comunicats, Ciberdrets

Ara com ara emetrà de dilluns a divendres un informatiu amb notícies d'interès per als usuaris de la Xarxa

Neix "Internautas TV", una televisió d'accés públic a través d'Internet

Ahir va començar a caminar "Internautas TV" (www.internautas.tv). Es tracta d'una televisió d'accés públic a través d'Internet afavorida per l'Associació d'Internautes (AI).


pdf print pmail


"Internautes TV neix a la Xarxa composta per un equip de professionals decidit a aconseguir una Internet accessible, assequible, universal i de qualitat, on l'internauta sigui el protagonista", assenyala la AI.


En una primera fase, emetrà de dilluns a divendres un informatiu de cinc a deu minuts amb notícies sobre seguretat "online", tarifes, ofertes d'accés a Internet, qualitat dels serveis, ciberdrets, aplicacions, etc.


Els usuaris podran a més descarregar-se vídeos en format MPEG i Windows Mèdia per al iPod, la PSP (PlayStation Portable) i el mòbil. La llicència d'emissió és Creative Commons i la música és Copyleft, lliure de la Societat General d'Autors i Editors (*SGAE).


L'Associació d'Internautes és una associació sense ànim de lucre, fundada a Madrid el 10 d'Octubre de 1998. Les fins de la mateixa són la defensa dels drets dels usuaris telefònics i telemàtics *asi com fomentar l'establiment d'una tarifa plana per a internet.


Des de Comfia-CCOO us desitgem tots els èxits.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es