Archivado en Comunicats, Ciberdrets

Ara com ara emetrà de dilluns a divendres un informatiu amb notícies d'interès per als usuaris de la Xarxa

Neix "Internautas TV", una televisi√≥ d'acc√©s p√ļblic a trav√©s d'Internet


Ahir va comen√ßar a caminar "Internautas TV" (www.internautas.tv). Es tracta d'una televisi√≥ d'acc√©s p√ļblic a trav√©s d'Internet afavorida per l'Associaci√≥ d'Internautes (AI).


pdf
print
pmail

"Internautes TV neix a la Xarxa composta per un equip de professionals decidit a aconseguir una Internet accessible, assequible, universal i de qualitat, on l'internauta sigui el protagonista", assenyala la AI.


En una primera fase, emetrà de dilluns a divendres un informatiu de cinc a deu minuts amb notícies sobre seguretat "online", tarifes, ofertes d'accés a Internet, qualitat dels serveis, ciberdrets, aplicacions, etc.


Els usuaris podran a m√©s descarregar-se v√≠deos en format MPEG i Windows M√®dia per al iPod, la PSP (PlayStation Portable) i el m√≤bil. La llic√®ncia d'emissi√≥ √©s Creative Commons i la m√ļsica √©s Copyleft, lliure de la Societat General d'Autors i Editors (*SGAE).


L'Associació d'Internautes és una associació sense ànim de lucre, fundada a Madrid el 10 d'Octubre de 1998. Les fins de la mateixa són la defensa dels drets dels usuaris telefònics i telemàtics *asi com fomentar l'establiment d'una tarifa plana per a internet.


Des de Comfia-CCOO us desitgem tots els èxits.