Archivado en Comunicats

comunicat

INFORMACI√ď - OPOSICIONS


Com vau poder llegir al comunicat de RRLL, el març de l’any vinent hi haurà Oposicions. Com que rebem moltes trucades demanant informació, hem pensat de fer aquest comunicat, que intentarem que sigui orientatiu.


pdf
print
pmail

Una de les preguntes m√©s freq√ľents √©s quina difer√®ncia hi ha entre els temaris per a preparar les proves per accedir al Nivell X i per accedir al Nivell VIII.
- Els dos temaris són idèntics. La diferència és cadascuna de les proves, és a dir, la dificultat de les preguntes, el nivell d’exigència.
També ens pregunteu quina diferència retributiva hi ha entre ambdues categories.
- Aconseguir una de les places convocades suposarà assolir un salari brut mensual d’uns 1990 euros pel nivell X i d’uns 2200 pel nivell VIII.
Una altra pregunta freq√ľent √©s l¬íantiguitat que cal tenir per a presentar-se a les proves.
- Per optar a realitzar les oposicions cal una antiguitat de 24 mesos a l’entitat a 1 de març 2007 (no pas ara); els períodes de contractes eventuals  (d’estiu, per obra i servei, suplint una baixa, etc.) també computen en la suma d’aquests 24 mesos. Per a les proves de l’any 2008, la data a tenir en compte pels 24 mesos d’antiguitat és l’1 de març de 2008.
-¬†El termini per a sol¬ēlicitar la inscripci√≥ per a les proves d¬íascens a nivell VIII o X (heu d¬íoptar per un dels dos) acaba el proper 24 de novembre.
Només podem donar-vos una xifra aproximada de les places que es convocaran, ja que depèn del nombre total d’empleats a 31-12-2006, però no estaran gaire lluny de:
- 32 places pel nivell VIII
- 32 places pel nivell X
També es convoquen 58 places més, que són les no adjudicades a les anteriors oposicions.
Les proves per capacitaci√≥ constitueixen l¬í√ļnica forma de promoci√≥ en que tu ets el veritable responsable/protagonista, i que per tant mai no haur√†s d¬íagrair a ning√ļ all√≤ que t¬íhaur√†s guanyat amb el teu esfor√ß. Pensa que en el millor dels casos obtenir una categoria hauria costat fins a 16 anys de la teva vida laboral.

I cal no tenir por, ni a fer el rid√≠cul ni a reaccions extempor√†nies de cap superior: tothom t√© dret a millorar la seva vida laboral ¬Ėprou dif√≠cil √©s fer-ho a casa nostra- i tothom t√© dret a equivocar-se. Si no aconsegueixes el teu prop√≤sit, l¬íany vinent tindr√†s una nova oportunitat. I el 2010 una altra. I cada tres anys una de nova. Si et cal m√©s informaci√≥ truca¬íns al 629 31 16 16.

QUE la SORT t¬íACOMPANYI !!¬† 13 de novembre del 2006 ¬Ė com. 33/06