Archivado en Comunicats

INFORMACIÓ - OPOSICIONS

comunicat

Com vau poder llegir al comunicat de RRLL, el març de l’any vinent hi haurà Oposicions. Com que rebem moltes trucades demanant informació, hem pensat de fer aquest comunicat, que intentarem que sigui orientatiu.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Una de les preguntes més freqüents és quina diferència hi ha entre els temaris per a preparar les proves per accedir al Nivell X i per accedir al Nivell VIII.
- Els dos temaris són idèntics. La diferència és cadascuna de les proves, és a dir, la dificultat de les preguntes, el nivell d’exigència.
També ens pregunteu quina diferència retributiva hi ha entre ambdues categories.
- Aconseguir una de les places convocades suposarà assolir un salari brut mensual d’uns 1990 euros pel nivell X i d’uns 2200 pel nivell VIII.
Una altra pregunta freqüent és l’antiguitat que cal tenir per a presentar-se a les proves.
- Per optar a realitzar les oposicions cal una antiguitat de 24 mesos a l’entitat a 1 de març 2007 (no pas ara); els períodes de contractes eventuals  (d’estiu, per obra i servei, suplint una baixa, etc.) també computen en la suma d’aquests 24 mesos. Per a les proves de l’any 2008, la data a tenir en compte pels 24 mesos d’antiguitat és l’1 de març de 2008.
- El termini per a sol•licitar la inscripció per a les proves d’ascens a nivell VIII o X (heu d’optar per un dels dos) acaba el proper 24 de novembre.
Només podem donar-vos una xifra aproximada de les places que es convocaran, ja que depèn del nombre total d’empleats a 31-12-2006, però no estaran gaire lluny de:
32 places pel nivell VIII
32 places pel nivell X
També es convoquen 58 places més, que són les no adjudicades a les anteriors oposicions.
Les proves per capacitació constitueixen l’única forma de promoció en que tu ets el veritable responsable/protagonista, i que per tant mai no hauràs d’agrair a ningú allò que t’hauràs guanyat amb el teu esforç. Pensa que en el millor dels casos obtenir una categoria hauria costat fins a 16 anys de la teva vida laboral.

I cal no tenir por, ni a fer el ridícul ni a reaccions extemporànies de cap superior: tothom té dret a millorar la seva vida laboral –prou difícil és fer-ho a casa nostra- i tothom té dret a equivocar-se. Si no aconsegueixes el teu propòsit, l’any vinent tindràs una nova oportunitat. I el 2010 una altra. I cada tres anys una de nova. Si et cal més informació truca’ns al 629 31 16 16.

QUE la SORT t’ACOMPANYI !!  13 de novembre del 2006 – com. 33/06

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es