Archivado en Comunicats, Ocupacio

CCOO convoca mobilitzacions a EDS contra els acomiadaments

El sindicat denuncia la precarització laboral que està patint el sector dels serveis informàtics.

Dimecres 15 de novembre pel matí es produiran concentracions de delegats sindicals a les portes dels centres de treball que EDS té a Espanya on hi treballen més de 2.400 treballadors i treballadores destinats a diferents serveis informàtics de grans empreses.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , TIC (Tecnologias de la Informacion) ,


pdf print pmail

La secció sindical de COMFIA-CCOO d’EDS ha convocat diverses mobilitzacions per protestar contra els plans de la multinacional de serveis informàtics EDS --una proveïdora de les principals entitats financeres de l'Estat--, "que està executant acomiadaments que han afectat ja a 134 treballadors en el transcurs de l'últim any i mig i està deslocalitzant càrrega de treball d'EDS cap a una subempresa del grup (EDS Omega), amb aplicació de sous més baixos, i atreta per subvencions directes", segons informen des del sindicat.

L'organització assenyala que "aquest cop de timó cap a la precarització laboral contrasta amb les declaracions del president de l'empresa, Santiago Urío, al diari Expansió realitzades en el mes d'octubre, on va parlar de la bona marxa de l'empresa i va declarar una previsió d'augment d'entre el 9 i el 11% del negoci per a aquest any 2006 i increments de percentatges similars per a 2007"

Per això, demà dimecres 15 de novembre, de 12 a 13 hores, es produiran concentracions de delegats sindicals en les portes dels centres de treball que EDS té a Espanya --Barcelona, Sant Cugat, Madrid, Saragossa--. A Barcelona les concentracions es realitzaran al  Carrer Ausias March, 148-150 de Barcelona, xamfrà Lepanto i al Polígon de Can Sant Joan, a Sant Cugat, on EDS té l’oficina central.

COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es