Archivado en Comunicats

Comunicat

LA FORMACI脫, en HORES LABORALS


Acaba l聮estiu i tornen els cursets. I tornaran a convocar-nos fora de l聮horari de Conveni, dintre del temps que ens pertany, trepitjant insolentment la nostra vida privada. Hem d聮estar preparats, hem de saber dir NO.


pdf
print
pmail
Segons un requeriment d聮Inspecci贸 de Treball, en resposta a una den煤ncia de CCOO contra una Caixa catalana:

聯De acuerdo con la distribuci贸n horaria descrita en el art铆culo 31.2.1 del Convenio, se constata que los horarios del curso superan los l铆mites de jornada previstos para estos d铆as de la semana.

En consecuencia, se ha formulado requerimiento en materia laboral a esta Caja, por tal de adaptar, en lo sucesivo, los horarios de los cursos a la duraci贸n de la jornada de trabajo seg煤n Convenio.聰

Per tant no hi ha cap altra possible interpretaci贸 del nostre Conveni Col路lectiu. La Formaci贸 s聮ha d聮impartir dintre de la nostra jornada laboral.

Aix貌 茅s particularment important ara que la majoria de Caixes est脿 pactant millores amb els representants dels treballadors per a la Conciliaci贸 de la vida Familiar i Laboral.

A Caixa Pened猫s tamb茅 estem en negociacions per a millorar la relaci贸 Fam铆lia-Feina. Sembla que, finalment, la nostra Direcci贸 comen莽a a entendre que la millora de la nostra vida fora de la Caixa redunda en benefici de la nostra capacitat laboral, ajuda a millorar el nostre rendiment. 脡s tan l貌gic que costa d聮entendre que no ho hagin ent猫s fins ara. Com costa d聮entendre que no vegin els beneficis de pactar una jubilaci贸 parcial que abaratiria els costos de les que ara es fan a Caixa Pened猫s 聳a m茅s d聮eliminar-ne les difer猫ncies: o potser aquest 茅s justament l聮impediment per arribar a un acord- com costa d聮entendre all貌 que tantes vegades hem repetit, que la motivaci贸 no 茅s 煤nicament un benefici afegit, sin贸 que 茅s absolutament necess脿ria, si es vol un rendiment 貌ptim de la plantilla.

Per tant, des d聮ara, quan et proposin un curset a la tarda, simplement digues ... NO. T聮esperen el/la xicot/a, els fills, el gimn脿s, la bici, o el parx铆s. De 8 a 15 n聮hi ha ben b茅 prou. No ens neguem a ser formats 聳la qual cosa, cal recordar-ho, redunda en benefici de la Caixa- nom茅s ens neguem a ser explotats. Aix铆 de senzill.

LA FORMACI脫, EN HORARI LABORAL, SI US PLAU.

1 de setembre del 2006 聳 com. 27/06