Archivado en Comunicats

Tota la veritat

Capficats com estan intentant crear malestar al voltant de Comissions, els companys del SEC-L s'han oblidat de dir tota la veritat.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

    Sembla ser que els seus socis de la UGT també s'estan plantejant alternatives per al cas que s'hagi de negociar els horaris.

És que no els ho han dit?  És que no s'han assabentat?  O, és que tant els hi fa?

Davant de la propera negociació d'un nou conveni, els sindicats han de reflexionar sobre els possibles temes que puguin sortir.

El full del SEC-L del dia 5 sembla donar a entendre que ha estat Comissions qui ha enviat una enquesta per saber l’opinió dels empleats/des sobre una teòrica jornada partida: FALS. Ha estat la Direcció de la Caixa de Pensions qui ha iniciat el procés de consulta sobre aquest tema i d'altres.

Evidentment, tot pot ser negociable, el que no vol dir que tot pugui ser acceptable.

A hores d'ara, no sabem quins seran les claus per poder arribar a un acord, ni tan sols sabem si serà possible, però els sindicats responsables es preparen per a totes les alternatives.

I per acabar, un detall important. Si us fixeu, a l’article publicat pel diari Expansión al qual fan referència, veureu que la representació sindical, tant a Bancs com a Caixes d’Estalvi i Rurals, es decanta majoritàriament a favor de CC.OO. Per què serà?

Us reproduïm un article publicat a La Gaceta de los Negocios de data 8 d’octubre de 2006 en què es parla de la UGT i l’ampliació d’horaris.

Mataró, 10 d'octubre del 2006
Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es