Archivado en Comunicats

Tota la veritat


Capficats com estan intentant crear malestar al voltant de Comissions, els companys del SEC-L s'han oblidat de dir tota la veritat.


pdf
print
pmail
    Sembla ser que els seus socis de la UGT tamb茅 s'estan plantejant alternatives per al cas que s'hagi de negociar els horaris.

脡s que no els ho han dit?  脡s que no s'han assabentat?  O, 茅s que tant els hi fa?

Davant de la propera negociaci贸 d'un nou conveni, els sindicats han de reflexionar sobre els possibles temes que puguin sortir.

El full del SEC-L del dia 5 sembla donar a entendre que ha estat Comissions qui ha enviat una enquesta per saber l聮opini贸 dels empleats/des sobre una te貌rica jornada partida: FALS. Ha estat la Direcci贸 de la Caixa de Pensions qui ha iniciat el proc茅s de consulta sobre aquest tema i d'altres.

Evidentment, tot pot ser negociable, el que no vol dir que tot pugui ser acceptable.

A hores d'ara, no sabem quins seran les claus per poder arribar a un acord, ni tan sols sabem si ser脿 possible, per貌 els sindicats responsables es preparen per a totes les alternatives.

I per acabar, un detall important. Si us fixeu, a l聮article publicat pel diari Expansi贸n al qual fan refer猫ncia, veureu que la representaci贸 sindical, tant a Bancs com a Caixes d聮Estalvi i Rurals, es decanta majorit脿riament a favor de CC.OO. Per qu猫 ser脿?

Us reprodu茂m un article publicat a La Gaceta de los Negocios de data 8 d聮octubre de 2006 en qu猫 es parla de la UGT i l聮ampliaci贸 d聮horaris.

Matar贸, 10 d'octubre del 2006