Archivado en Comunicats, beneficis socials

Ajut d'estudis

A la nòmina del mes de Setembre, la Caixa ha hagut d'abonar els ajuts que contempla el Capítol VIII del Conveni actual.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

    -Art. 58. Ajuda de guarderia. Aquest any puja 556 €. Són tres pagaments sencers, des de l’any de naixement fins al que compleixi 2 anys. Es te dret a cobrar, independentment  de si l’infant va a la guarderia o no. Sí el naixement es produeix després del mes de setembre s'abonarà abans del 31 de desembre.
 
    -Art. 59. Ajudes per a la formació de fills d’empleats. L’ajuda és per als fills o filles fins que compleixen els 25 anys, sempre que no tinguin ingressos superiors al SMI. L'import és variable segons diverses casuístiques. El mínim per aquest any és de 427 €.

    -Art. 60. Ajuda per a estudis dels empleats, 90 % de llibres i matrícules en estudis oficials. A la Caixa existeix un pacte per estudis cursats en centres privats. Per tant, els imports són molt variables.

Us recordem que la Secció Sindical de CC.OO. va detectar que la Caixa no abonava els ajuts corresponents si no es sol·licitaven, i passat el temps pertinent, la Caixa pretenia que no havia de pagar.

Això es va solucionar per l’acció de CC.OO.. Ara, tot i que us recomanem sol·licitar els ajuts dins els períodes establerts, si per qualsevol motiu això no ha estat possible, no significa la pèrdua del dret. Per tant, no dubteu a sol·licitar l'ajut tant bon punt es detecti la manca de cobrament.

Si teniu dubtes o problemes sobre la qüestió, no dubteu a adreçar-vos a qualsevol representant de CC.OO. perquè, directament, us puguem ajudar i assessorar.

Sabem també, per les continues visites que realitzem a les Oficines i Departaments Centrals, que molts companys i companyes no tenen clars els diferents conceptes de les nòmines. Us animen a fer-nos arribar tots els vostres dubtes, per tal d’aclarir-vos-els adequadament.

CC.OO. treballa i vetlla pels interessos de tots els treballadors i treballadores.

Estem al vostre servei.

Mataró, 3 d’octubre de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es