Archivado en Comunicats, beneficis socials

Ajut d'estudis


A la n貌mina del mes de Setembre, la Caixa ha hagut d'abonar els ajuts que contempla el Cap铆tol VIII del Conveni actual.


pdf
print
pmail
    -Art. 58. Ajuda de guarderia. Aquest any puja 556 聙. S贸n tres pagaments sencers, des de l聮any de naixement fins al que compleixi 2 anys. Es te dret a cobrar, independentment  de si l聮infant va a la guarderia o no. S铆 el naixement es produeix despr茅s del mes de setembre s'abonar脿 abans del 31 de desembre.
 
    -Art. 59. Ajudes per a la formaci贸 de fills d聮empleats. L聮ajuda 茅s per als fills o filles fins que compleixen els 25 anys, sempre que no tinguin ingressos superiors al SMI. L'import 茅s variable segons diverses casu铆stiques. El m铆nim per aquest any 茅s de 427 聙.

    -Art. 60. Ajuda per a estudis dels empleats, 90 % de llibres i matr铆cules en estudis oficials. A la Caixa existeix un pacte per estudis cursats en centres privats. Per tant, els imports s贸n molt variables.

Us recordem que la Secci贸 Sindical de CC.OO. va detectar que la Caixa no abonava els ajuts corresponents si no es sol路licitaven, i passat el temps pertinent, la Caixa pretenia que no havia de pagar.

Aix貌 es va solucionar per l聮acci贸 de CC.OO.. Ara, tot i que us recomanem sol路licitar els ajuts dins els per铆odes establerts, si per qualsevol motiu aix貌 no ha estat possible, no significa la p猫rdua del dret. Per tant, no dubteu a sol路licitar l'ajut tant bon punt es detecti la manca de cobrament.

Si teniu dubtes o problemes sobre la q眉esti贸, no dubteu a adre莽ar-vos a qualsevol representant de CC.OO. perqu猫, directament, us puguem ajudar i assessorar.

Sabem tamb茅, per les continues visites que realitzem a les Oficines i Departaments Centrals, que molts companys i companyes no tenen clars els diferents conceptes de les n貌mines. Us animen a fer-nos arribar tots els vostres dubtes, per tal d聮aclarir-vos-els adequadament.

CC.OO. treballa i vetlla pels interessos de tots els treballadors i treballadores.

Estem al vostre servei.

Matar贸, 3 d聮octubre de 2006