Archivado en Comunicats

OBJECTIUS : A QUÈ JUGUEM?

Comunicat Caixa Tarragona

Com ja hem manifestat en repetides ocasions i hem denunciat davant del Departament de RRHH, estem totalment en desacord amb els criteris que se segueixen per marcar els objectius de les oficines, per la seva absoluta arbitrarietat i per la manca de transparència a l’hora de marcar-los.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Però si alguna cosa és del tot inadmissible, és que, a mitjans Octubre, es facin modificacions dels objectius marcats a primers d’any, quan només resten, tirant llarg, 50 dies hàbils per acabar l’exercici. En alguns casos, aquestes modificacions suposen un increment de gairebé el 100% en alguna de les partides d’actiu o de passiu.

Rebutgem i denunciem l’absoluta discrecionalitat de què fa gala la nostra Direcció, tant a l’hora de marcar els objectius, com en el moment  d’explicitar com es calculen. El que considerem més greu és que es permeti arreglar els comptes de fi d’any, com quan érem petits, canviant cromos: a tu t’abaixo aquest objectiu, a tu te l’apujo perquè vas bé... En definitiva, no podem admetre que es perjudiqui econòmicament molts empleats i es desmotivi professionalment la plantilla.

Tarragona, 25 d’octubre de 2006

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es