Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

OBJECTIUS : A QU√ą JUGUEM?


Com ja hem manifestat en repetides ocasions i hem denunciat davant del Departament de RRHH, estem totalment en desacord amb els criteris que se segueixen per marcar els objectius de les oficines, per la seva absoluta arbitrarietat i per la manca de transparència a l’hora de marcar-los.


pdf
print
pmail
Però si alguna cosa és del tot inadmissible, és que, a mitjans Octubre, es facin modificacions dels objectius marcats a primers d’any, quan només resten, tirant llarg, 50 dies hàbils per acabar l’exercici. En alguns casos, aquestes modificacions suposen un increment de gairebé el 100% en alguna de les partides d’actiu o de passiu.

Rebutgem i denunciem l¬íabsoluta discrecionalitat de qu√® fa gala la nostra Direcci√≥, tant a l¬íhora de marcar els objectius, com en el moment  d¬íexplicitar com es calculen. El que considerem m√©s greu √©s que es permeti arreglar els comptes de fi d¬íany, com quan √©rem petits, canviant cromos: a tu t¬íabaixo aquest objectiu, a tu te l¬íapujo perqu√® vas b√©... En definitiva, no podem admetre que es perjudiqui econ√≤micament molts empleats i es desmotivi professionalment la plantilla.

Tarragona, 25 d’octubre de 2006

Veure en PDF