Archivado en Comunicats, Salari

Pagues volunt脿ries: nova sent猫ncia favorable a CC.OO.


Els Jutjes ens tornen a donar la ra贸


pdf
print
pmail

Com ja sabeu, la Secci贸 Sindical de CC.OO. t茅 oberts diversos fronts judicials i pendents de resoluci贸, per demandes contra l聮Entitat.

Com ja sabeu tamb茅, la principal demanda i que afecta a un gran nombre de treballadors i treballadores es la de les dues pagues volunt脿ries.

Inicialment, el nostre company Manuel Luna, va obrir cam铆 i amb sent猫ncia favorable del Jutjat de lo Social de Matar贸, va guanyar el dret a percebre les dues pagues aix铆 com a l聮indemnitzaci贸 per tot el temps que no ha gaudit d聮elles.

Doncs b茅, ara, altres dos companys que van presentar les seves demandes amb posterioritat a la d聮en Luna han guanyat la seva demanda totalment. Es a dir, no nom茅s els hi reconeixen el dret a cobrar les 2 pagues volunt脿ries que avui no cobren (com la majoria de empleats i empleades de Caixa Laietana) sin贸 que condemnen a la Entitat a pagar els endarreriments per aquest concepte des qu猫 van entrar a Caixa Laietana.

Una vegada tinguem la sent猫ncia (茅s molt recent) farem un lectura acurada de la mateixa i us l聮explicarem amb m茅s detall.

Aquesta 茅s una noticia important, i confirma les tesis que hem mantingut des de CC.OO. (amb el suport i assessorament dels nostres advocats) de qu猫 tothom entrat a partir de l聮1 de gener de 1987 t茅 dret a cobrar les 2 pagues.

Us mantindrem informats.

Matar贸, 07.09.2006