Archivado en Comunicats, beneficis socials

Exempció esperada

Una exempció que es queda curta


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El novembre de 2002 es van celebrar les darreres eleccions sindicals generals a casa nostra, essent CC.OO. la força guanyadora. Llavors, una de les primeres tasques que van engegar va ser la de proposar a la Direcció la necessitat d’abordar una sèrie de qüestions per millorar les nostres condicions laborals. Vam elaborar una Proposta de Millores Laborals que vam traslladar al propi Comitè d’Empresa, assumint, per part de totes les forces sindicals allí representades, la nostra proposta.

Passat el temps tots hem anat insistint, entre d’altres temes, en la necessitat de tenir un tracte preferencial com a empleats i empleades en temes com els de les comissions de les targetes, demanant la seva exempció total.

Fins i tot, en les darreres setmanes hem insistit en aquest tema i d’altres amb la Direcció. Ara, sembla ser, algunes d’aquestes comissions (de targetes) no les pagarem. Per fi.

Significa això l’inici d’un canvi de rumb? Vol dir, què algú, a l’Alta Direcció, comença a tenir un criteri una mica més obert? Si es així, serà capaç d’anar una mica més enllà i establir ponts de diàleg amb la representació laboral per tal d’arribar a acords que millorin les nostres condicions laborals? Esperem que així sigui, encara que no ens fem gaires il·lusions veient com s’ha comportat la nostra Direcció amb tots nosaltres fins ara. Però...

I és que, a casa nostra, tenim problemes de més volada que cal afrontar de manera immediata, i què amb bona voluntat per part de la Direcció, i comptant amb la col·laboració de CC.OO., com a força sindical majoritària, podrien resoldre’s per a benefici tant dels treballadors i treballadores com de la pròpia Entitat.

Des de CC.OO. instarem a la Direcció a establir converses per tal d’arribar a compromisos encaminats a millorar les condicions laborals de tots i totes.

 

Mataró, 06.09.2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es