Archivado en Comunicats, beneficis socials

Exempci贸 esperada


Una exempci贸 que es queda curta


pdf
print
pmail
El novembre de 2002 es van celebrar les darreres eleccions sindicals generals a casa nostra, essent CC.OO. la for莽a guanyadora. Llavors, una de les primeres tasques que van engegar va ser la de proposar a la Direcci贸 la necessitat d聮abordar una s猫rie de q眉estions per millorar les nostres condicions laborals. Vam elaborar una Proposta de Millores Laborals que vam traslladar al propi Comit猫 d聮Empresa, assumint, per part de totes les forces sindicals all铆 representades, la nostra proposta.

Passat el temps tots hem anat insistint, entre d聮altres temes, en la necessitat de tenir un tracte preferencial com a empleats i empleades en temes com els de les comissions de les targetes, demanant la seva exempci贸 total.

Fins i tot, en les darreres setmanes hem insistit en aquest tema i d聮altres amb la Direcci贸. Ara, sembla ser, algunes d聮aquestes comissions (de targetes) no les pagarem. Per fi.

Significa aix貌 l聮inici d聮un canvi de rumb? Vol dir, qu猫 alg煤, a l聮Alta Direcci贸, comen莽a a tenir un criteri una mica m茅s obert? Si es aix铆, ser脿 capa莽 d聮anar una mica m茅s enll脿 i establir ponts de di脿leg amb la representaci贸 laboral per tal d聮arribar a acords que millorin les nostres condicions laborals? Esperem que aix铆 sigui, encara que no ens fem gaires il路lusions veient com s聮ha comportat la nostra Direcci贸 amb tots nosaltres fins ara. Per貌...

I 茅s que, a casa nostra, tenim problemes de m茅s volada que cal afrontar de manera immediata, i qu猫 amb bona voluntat per part de la Direcci贸, i comptant amb la col路laboraci贸 de CC.OO., com a for莽a sindical majorit脿ria, podrien resoldre聮s per a benefici tant dels treballadors i treballadores com de la pr貌pia Entitat.

Des de CC.OO. instarem a la Direcci贸 a establir converses per tal d聮arribar a compromisos encaminats a millorar les condicions laborals de tots i totes.

 

Matar贸, 06.09.2006