Archivado en Comunicats

LIQUIDACIONS........

Comunicat Caixa Tarragona

Aquests darrers mesos, el SECT, a través de la demanda presentada pel company Amela davant el Jutjat social de Tarragona i d’acord amb la sentència 211/06, ha aconseguit un resultat que ens atreviríem a qualificar de sorprenent. Aquesta és, si més no, la sensació que un té quan s’adona que fa, pel cap baix, 50 anys que s’estan fent les quitances malament.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Vagi la nostra felicitació per endavant, ja que realment l’esmentada sentència ratificada posteriorment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és una d’aquelles gestes legals d’altra banda inesperades, que tenen una transcendència real.

Davant d’aquests fets, el lògic seria que la Direcció regularitzés les diferències als companys i Tcompanyes que s’han jubilat parcialment en els últims temps. Doncs, no. Ens varem posar en contacte amb Recursos Humans per tal de defensar els interessos de la nostra afiliació i ens van manifestar que només pagarien les diferències d’aquells que faci menys d’un any que s’han acollit a la jubilació parcial.

A partir d’aquí, posem en coneixement dels nostres Serveis Jurídics tot l’assumpte i ens adrecem a la nostra afiliació per tal d’oferir-los la possibilitat de reclamar els diners.

Mitjançant una carta redactada pels mateixos Serveis Jurídics, cada jubilat parcial pot reclamar la quantitat que li deuen , no només aquells jubilats parcials que fa menys d’un any que han passat a aquesta situació, sinó també aquells que havent-se jubilat fa més d’un any ,faci menys d’un que hagin cobrat pagues extraordinàries del primer any de la jubilació parcial.

Als companys i companyes que els varen fer la carta de reclamació els Serveis Jurídics de CCOO ja han cobrat les esmentades liquidacions, perquè en la carta es reclamen les pagues extraordinàries meritades.

En la reunió celebrada ahir entre la Secció Sindical de CCOO i Recursos Humans es va adoptar el compromís de pagar a tothom que es trobi en aquestes circumstancies i que hagi presentat l’oportuna reclamació.

No obstant això, continuem pensant que s’hauria de liquidar també als companys que els ha prescrit la possibilitat de reclamar, ja que entenem que, com a empleats de la institució que continuen sent, la Caixa no pot deure’ls diners. És senzillament inacceptable.


Tarragona, 5 d’octubre de 2006

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es