Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

LIQUIDACIONS........


Aquests darrers mesos, el SECT, a trav茅s de la demanda presentada pel company Amela davant el Jutjat social de Tarragona i d聮acord amb la sent猫ncia 211/06, ha aconseguit un resultat que ens atrevir铆em a qualificar de sorprenent. Aquesta 茅s, si m茅s no, la sensaci贸 que un t茅 quan s聮adona que fa, pel cap baix, 50 anys que s聮estan fent les quitances malament.


pdf
print
pmail
Vagi la nostra felicitaci贸 per endavant, ja que realment l聮esmentada sent猫ncia ratificada posteriorment pel Tribunal Superior de Just铆cia de Catalunya 茅s una d聮aquelles gestes legals d聮altra banda inesperades, que tenen una transcend猫ncia real.

Davant d聮aquests fets, el l貌gic seria que la Direcci贸 regularitz茅s les difer猫ncies als companys i Tcompanyes que s聮han jubilat parcialment en els 煤ltims temps. Doncs, no. Ens varem posar en contacte amb Recursos Humans per tal de defensar els interessos de la nostra afiliaci贸 i ens van manifestar que nom茅s pagarien les difer猫ncies d聮aquells que faci menys d聮un any que s聮han acollit a la jubilaci贸 parcial.

A partir d聮aqu铆, posem en coneixement dels nostres Serveis Jur铆dics tot l聮assumpte i ens adrecem a la nostra afiliaci贸 per tal d聮oferir-los la possibilitat de reclamar els diners.

Mitjan莽ant una carta redactada pels mateixos Serveis Jur铆dics, cada jubilat parcial pot reclamar la quantitat que li deuen , no nom茅s aquells jubilats parcials que fa menys d聮un any que han passat a aquesta situaci贸, sin贸 tamb茅 aquells que havent-se jubilat fa m茅s d聮un any ,faci menys d聮un que hagin cobrat pagues extraordin脿ries del primer any de la jubilaci贸 parcial.

Als companys i companyes que els varen fer la carta de reclamaci贸 els Serveis Jur铆dics de CCOO ja han cobrat les esmentades liquidacions, perqu猫 en la carta es reclamen les pagues extraordin脿ries meritades.

En la reuni贸 celebrada ahir entre la Secci贸 Sindical de CCOO i Recursos Humans es va adoptar el comprom铆s de pagar a tothom que es trobi en aquestes circumstancies i que hagi presentat l聮oportuna reclamaci贸.

No obstant aix貌, continuem pensant que s聮hauria de liquidar tamb茅 als companys que els ha prescrit la possibilitat de reclamar, ja que entenem que, com a empleats de la instituci贸 que continuen sent, la Caixa no pot deure聮ls diners. 脡s senzillament inacceptable.


Tarragona, 5 d聮octubre de 2006

Veure en PDF