Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

SISTEMA D聮INCENTIUS A LA CENTRAL


Des del sindicat de CCOO hem exposat a la Direcci贸 de RH la nostra disconformitat amb el sistema d聮assignaci贸 d聮incentius als companys i companyes dels Serveis Centrals.


pdf
print
pmail
Segons el manual normatiu de 15 de juny 2005, que actualment s聮est脿 aplicant als companys i companyes dels Serveis Centrals, ens q眉estionem:

- Com es determinen 7 nivells diferents a tots els Serveis Centrals si cada departament funcionalment 茅s 煤nic i diferent? On es recullen les funcions de cada lloc de treball i la correspond猫ncia amb aquests nivells?

- Dels 7 nivells s聮assignen tots o nom茅s el nivell E (l聮煤ltim)?, i 2 o 3 m茅s per a segons qui?

- Qui valora el nivell d聮import脿ncia de les funcions desenvolupades? Quina 茅s la base de l聮assignaci贸 d聮objectius?

- Com es pot quantificar la complexitat t猫cnica de les funcions? No som un equip? Creiem que tots som peces d聮un engranatge i una funci贸 no pot rutllar sense les altres.

- Si els objectius s贸n subjectius, individuals i unilaterals, en cas de disconformitat per part de l聮empleat, qu猫 fa si no s贸n quantificables i demostrables?

- Per qu猫 hem de signar la conformitat d聮objectius cada semestre si no sabem ni d聮on v茅nen ni on van?

Aprofitant el pla estrat猫gic i la nova implantaci贸 del sistema DELTA, no seria un bon moment per replantejar-nos aquestes q眉estions de cara als nous canvis?

Tarragona, 29 de Setembre de 2006

Veure en PDF