Archivado en Comunicats

SISTEMA D’INCENTIUS A LA CENTRAL

Comunicat Caixa Tarragona

Des del sindicat de CCOO hem exposat a la Direcció de RH la nostra disconformitat amb el sistema d’assignació d’incentius als companys i companyes dels Serveis Centrals.


pdf print pmail

Segons el manual normatiu de 15 de juny 2005, que actualment s’està aplicant als companys i companyes dels Serveis Centrals, ens qüestionem:

- Com es determinen 7 nivells diferents a tots els Serveis Centrals si cada departament funcionalment és únic i diferent? On es recullen les funcions de cada lloc de treball i la correspondència amb aquests nivells?

- Dels 7 nivells s’assignen tots o només el nivell E (l’últim)?, i 2 o 3 més per a segons qui?

- Qui valora el nivell d’importància de les funcions desenvolupades? Quina és la base de l’assignació d’objectius?

- Com es pot quantificar la complexitat tècnica de les funcions? No som un equip? Creiem que tots som peces d’un engranatge i una funció no pot rutllar sense les altres.

- Si els objectius són subjectius, individuals i unilaterals, en cas de disconformitat per part de l’empleat, què fa si no són quantificables i demostrables?

- Per què hem de signar la conformitat d’objectius cada semestre si no sabem ni d’on vénen ni on van?

Aprofitant el pla estratègic i la nova implantació del sistema DELTA, no seria un bon moment per replantejar-nos aquestes qüestions de cara als nous canvis?

Tarragona, 29 de Setembre de 2006

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es