Archivado en Comunicats, Salari

Pagues volunt脿ries: nova demanda per adjuntar al proc茅s


El dia 19 d'aquest mes, s'han presentat, davant del Jutjat del Social de Matar贸, les demandes dels companys i companyes que s'han volgut afegir al proc茅s iniciat anteriorment.


pdf
print
pmail

S贸n 20 persones m茅s que, sumades a les 84 anteriors, fan un total de 104. A part del dret a cobrar les dues pagues volunt脿ries, es demana una indemnitzaci贸 global de 2.901.036,07 euros.

La vista de la demanda, programada per mateix aquell dia, en haver presentat la Direcci贸 de la Caixa un Conflicte Col路lectiu, ha quedat ajornada fins a la resoluci贸 del conflicte.

Valorem com a molt positiva la quantitat d'afectats de pr脿cticament totes les zones de la Caixa, inclosa la de Madrid, que han presentat les demandes reclamant all貌 que creuen just. D'altres, per diferents motius, han quedat amb les ganes de sumar-se a la demanda.

Ara, el que conv茅 茅s esmer莽ar tots els esfor莽os per conv猫ncer els jutges de l'Audi猫ncia Nacional de les mancances del pacte de l'any 86.

La vista del conflicte col路lectiu est脿 prevista per al dia 19 d'octubre, a Madrid.

Si som capa莽os d'obtenir un resultat favorable, ja hi haur脿 temps de reclamar a la Direcci贸 de la Caixa una compensaci贸 justa per a tothom.

 

Matar贸, 24 de juliol del 2006.