Archivado en Comunicats, Salari

Pagues voluntàries: nova demanda per adjuntar al procés

El dia 19 d'aquest mes, s'han presentat, davant del Jutjat del Social de Mataró, les demandes dels companys i companyes que s'han volgut afegir al procés iniciat anteriorment.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Són 20 persones més que, sumades a les 84 anteriors, fan un total de 104. A part del dret a cobrar les dues pagues voluntàries, es demana una indemnització global de 2.901.036,07 euros.

La vista de la demanda, programada per mateix aquell dia, en haver presentat la Direcció de la Caixa un Conflicte Col·lectiu, ha quedat ajornada fins a la resolució del conflicte.

Valorem com a molt positiva la quantitat d'afectats de pràcticament totes les zones de la Caixa, inclosa la de Madrid, que han presentat les demandes reclamant allò que creuen just. D'altres, per diferents motius, han quedat amb les ganes de sumar-se a la demanda.

Ara, el que convé és esmerçar tots els esforços per convèncer els jutges de l'Audiència Nacional de les mancances del pacte de l'any 86.

La vista del conflicte col·lectiu està prevista per al dia 19 d'octubre, a Madrid.

Si som capaços d'obtenir un resultat favorable, ja hi haurà temps de reclamar a la Direcció de la Caixa una compensació justa per a tothom.

 

Mataró, 24 de juliol del 2006.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es