Archivado en Comunicats

C貌mput de l'antiguitat: tampoc volen solucionar-ho


Fa unes setmanes v脿rem adre莽ar-nos al Cap de Recursos per demanar que s'apliqu茅s una sent猫ncia del Tribunal Suprem que donava una soluci贸 novedosa al problema de la concatenaci贸 de contractes.


pdf
print
pmail

Venia a dir que, independentment del temps transcorregut entre contractes, per al c貌mput dels triennis o per al canvi de categoria s'havia de tenir en compte el temps treballat de tots els contractes.

Finalment ens ha comunicat que, havent fet consultes, tant a l'ACARL com a un gabinet jur铆dic, havien arribat a la conclusi贸 que la sent猫ncia no reflectia la nostra situaci贸 i que, per tant, no ens era d'aplicaci贸.

Despr茅s de rellegir el nostre Conveni, ens hem de reafirmar en l'opini贸 que ja express脿vem a l'anterior full. Quan parla del canvi de nivell nom茅s fa refer猫ncia a un temps de perman猫ncia en el nivell inferior, mai no diu que hagi de ser continuat.

D'altra banda, per establir els per铆odes de prova en els diferents contractes temporals, fins arribar al l铆mit dels nou mesos, la Caixa ja t茅 en compte tots els contractes.     

                                                                                      

En el Pacte d'Oposicions (per a poder participar) i en el Reglament del Pla de Pensions (per a calcular la primera aportaci贸), ja es va pactar tenir en compte tot el temps treballat.

Entenem, per tant, que utilitzar la f贸rmula del total del temps treballat pel c貌mput de l'antiguitat, soluciona de manera neta i as猫ptica el problema de les interrupcions m茅s o menys llargues i for莽oses entre contractes.

Demanar铆em que la Direcci贸 de la Caixa reconsider茅s la seva decisi贸 i pogu茅ssim arribar a un acord sobre el tema.

De tota manera, com que no tenim massa fe en la voluntat de la Direcci贸 de la Caixa d'arribar a algun tipus de soluci贸, us recomanar铆em que comenc茅ssiu a recopilar els diferents contractes que hagueu tingut o b茅 que us procureu un certificat sobre la vostra vida laboral.

Us podr脿 ser d'utilitat si, com ens temem, el tema s'ha d'acabar aclarint mitjan莽ant la via judicial.

 

Matar贸, 10 de juliol del 2006