Archivado en Comunicats, Salari

Pagues volunt脿ries:fixada data per a la demanda plural


S'ha fixat la data del proper 19 de juliol, al Jutjat n煤m. 1 de Matar贸.


pdf
print
pmail
La Direcci贸 de la Caixa, per貌, ha decidit presentar Conflicte Col路lectiu sobre el dret a cobrar les dues pagues volunt脿ries per part de tota la plantilla entrada a partir de l'1 de gener del 1987.

La Direcci贸 tenia dues possibilitats de solucionar el problema.

Nosaltres els hem proposat, una i una altra vegada, que el millor era arribar a un nou pacte que super茅s la discriminaci贸 que suposava l'anterior.

Ells, al contrari, han decidit continuar per la via judicial, molt m茅s lenta.

Presentar Conflicte Col路lectiu, quan sigui adm猫s a tr脿mit, significa, molt probablement, la paralitzaci贸 de les actuacions que s'havien fet.

Fins que aix貌 no es produeixi, continuarem afegint les demandes de qui estigui interessat, al proc茅s plural ja presentat.

Quan es resolgui definitivament, judici a l'Audi猫ncia Nacional i probables recursos de la part que perdi, es reiniciaran els processos pendents.

L貌gicament, el resultat final del Conflicte influir脿, quasi definitivament, en la resoluci贸 de les demandes presentades.

Esperem, perqu猫 creiem tenir ra贸, que els tribunals acabin solucionant una q眉esti贸 que hauria d'haver quedat resolta, molt abans, per un acord equilibrat entre les parts.

Matar贸, 28 de juny del 2006