Archivado en Comunicats, Salari

Pagues voluntàries:fixada data per a la demanda plural

S'ha fixat la data del proper 19 de juliol, al Jutjat núm. 1 de Mataró.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Direcció de la Caixa, però, ha decidit presentar Conflicte Col·lectiu sobre el dret a cobrar les dues pagues voluntàries per part de tota la plantilla entrada a partir de l'1 de gener del 1987.

La Direcció tenia dues possibilitats de solucionar el problema.

Nosaltres els hem proposat, una i una altra vegada, que el millor era arribar a un nou pacte que superés la discriminació que suposava l'anterior.

Ells, al contrari, han decidit continuar per la via judicial, molt més lenta.

Presentar Conflicte Col·lectiu, quan sigui admès a tràmit, significa, molt probablement, la paralització de les actuacions que s'havien fet.

Fins que això no es produeixi, continuarem afegint les demandes de qui estigui interessat, al procés plural ja presentat.

Quan es resolgui definitivament, judici a l'Audiència Nacional i probables recursos de la part que perdi, es reiniciaran els processos pendents.

Lògicament, el resultat final del Conflicte influirà, quasi definitivament, en la resolució de les demandes presentades.

Esperem, perquè creiem tenir raó, que els tribunals acabin solucionant una qüestió que hauria d'haver quedat resolta, molt abans, per un acord equilibrat entre les parts.

Mataró, 28 de juny del 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es