Archivado en Comunicats, Salari

Nova demanda per les pagues voluntàries

Avui hem presentat al Jutjat de Mataró una nova demanda reclamant l'aplicació de les dues pagues voluntàries a un nombre important d'empleats i empleades.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Es tracta d'un primer grup de 84 persones que, a més a més de reclamar el dret a les dues pagues, demanen una indemnització per vulneració de dret fonamental d'un import global de 2.456.660,44 euros.

El col·lectiu total de possibles afectats podria ser d'uns 800 empleats/des.

Valorem com a molt important el que significa que un grup tan nombrós de treballadors/es s'hagi decidit a presentar una demanda, a títol individual, per reclamar els seus drets.

Pel propi sistema de demandes individuals agrupades, existeix la possibilitat d'anar-s'hi afegint fins pràcticament el moment de la vista.

Per tant, continuarem treballant per aconseguir el màxim d'adhesions possibles.

Entenem que aquesta via iniciada, per l'import de les indemnitzacions reclamades i les que en un futur es podrien afegir, hauria de fer reflexionar a la Caixa i interessar-la a buscar un acord per a tota la plantilla.

Perquè si la Caixa no és capaç d'arribar a una solució que permeti que tothom acabi cobrant el mateix nombre de pagues, sense discriminacions, s'haurà de continuar presentant demandes.

I, és evident que a mesura que vagi avançant el procés de judicis anirà disminuint el ventall de possibles acords.

Mataró 15 de juny del 2006.

PD. Per cert, a nosaltres tampoc ens agrada el "Capità Aranya".

Veure PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es