Archivado en Comunicats, Salari

Nova demanda per les pagues volunt脿ries


Avui hem presentat al Jutjat de Matar贸 una nova demanda reclamant l'aplicaci贸 de les dues pagues volunt脿ries a un nombre important d'empleats i empleades.


pdf
print
pmail
Es tracta d'un primer grup de 84 persones que, a m茅s a m茅s de reclamar el dret a les dues pagues, demanen una indemnitzaci贸 per vulneraci贸 de dret fonamental d'un import global de 2.456.660,44 euros.

El col路lectiu total de possibles afectats podria ser d'uns 800 empleats/des.

Valorem com a molt important el que significa que un grup tan nombr贸s de treballadors/es s'hagi decidit a presentar una demanda, a t铆tol individual, per reclamar els seus drets.

Pel propi sistema de demandes individuals agrupades, existeix la possibilitat d'anar-s'hi afegint fins pr脿cticament el moment de la vista.

Per tant, continuarem treballant per aconseguir el m脿xim d'adhesions possibles.

Entenem que aquesta via iniciada, per l'import de les indemnitzacions reclamades i les que en un futur es podrien afegir, hauria de fer reflexionar a la Caixa i interessar-la a buscar un acord per a tota la plantilla.

Perqu猫 si la Caixa no 茅s capa莽 d'arribar a una soluci贸 que permeti que tothom acabi cobrant el mateix nombre de pagues, sense discriminacions, s'haur脿 de continuar presentant demandes.

I, 茅s evident que a mesura que vagi avan莽ant el proc茅s de judicis anir脿 disminuint el ventall de possibles acords.

Matar贸 15 de juny del 2006.

PD. Per cert, a nosaltres tampoc ens agrada el "Capit脿 Aranya".

Veure PDF