Nova demanda per les pagues voluntàries

Archivado en Comunicats, Salari

Nova demanda per les pagues voluntàries


Avui hem presentat al Jutjat de Mataró una nova demanda reclamant l'aplicació de les dues pagues voluntàries a un nombre important d'empleats i empleades.


pdf
print
pmail
Es tracta d'un primer grup de 84 persones que, a més a més de reclamar el dret a les dues pagues, demanen una indemnització per vulneració de dret fonamental d'un import global de 2.456.660,44 euros.

El col·lectiu total de possibles afectats podria ser d'uns 800 empleats/des.

Valorem com a molt important el que significa que un grup tan nombrós de treballadors/es s'hagi decidit a presentar una demanda, a títol individual, per reclamar els seus drets.

Pel propi sistema de demandes individuals agrupades, existeix la possibilitat d'anar-s'hi afegint fins pràcticament el moment de la vista.

Per tant, continuarem treballant per aconseguir el màxim d'adhesions possibles.

Entenem que aquesta via iniciada, per l'import de les indemnitzacions reclamades i les que en un futur es podrien afegir, hauria de fer reflexionar a la Caixa i interessar-la a buscar un acord per a tota la plantilla.

Perquè si la Caixa no és capaç d'arribar a una solució que permeti que tothom acabi cobrant el mateix nombre de pagues, sense discriminacions, s'haurà de continuar presentant demandes.

I, és evident que a mesura que vagi avançant el procés de judicis anirà disminuint el ventall de possibles acords.

Mataró 15 de juny del 2006.

PD. Per cert, a nosaltres tampoc ens agrada el "Capità Aranya".

Veure PDF