Archivado en Comunicats

REPRESENTACIÓ SINDICAL A LES CAIXES PRESENTS A CATALUNYA

Comunicat Caixa Tarragona

A continuació, us mostrem un quadre on queda reflectit quina és la representació actual de cada sindicat en les diferents caixes que tenen obertes oficines a Catalunya.

Creiem que qualsevol comentari sobra, ja que és obvi qui té la majoria absoluta amb un 51,64% en el sector de caixes d’estalvi, fet que es tradueix en una indubtable força a l’hora d’encarar qualsevol negociació, ja sigui en l’àmbit de l’empresa o en el conjunt del sector.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

No cal dir que la nostra Secció Sindical forma part d’aquesta organització i que, tal com ja varem apuntar en la nostra intervenció a l’Assemblea, entenem que la negociació és l’única via d’avançar i d’aconseguir millorar les nostres condicions de treball. Esperem que la Direcció n’hagi pres bona nota.

Penseu que en els temps actuals d’internacionalització dels processos productius, deslocalitzacions i concentracions empresarials, aquestes xifres actualitzades el desembre de 2005 són prou significatives i mereixen una reflexió seriosa a l’hora de decidir el vostre suport. Teniu dues opcions: optar per afiliar-vos i donar suport a una força, CCOO, amb una àmplia representació i capacitat de diàleg demostrada, o optar per altres opcions localistes, amb una capacitat de pressió i de diàleg molt limitada. La tria pot esdevenir clau per afrontar els reptes de futur que ens esperen.

Tarragona, 8 de juny de 2006
Veure Quadre Representació Sindical Caixes d'EstalviVeure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es