Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

REPRESENTACIÓ SINDICAL A LES CAIXES PRESENTS A CATALUNYA


A continuació, us mostrem un quadre on queda reflectit quina és la representació actual de cada sindicat en les diferents caixes que tenen obertes oficines a Catalunya.

Creiem que qualsevol comentari sobra, ja que és obvi qui té la majoria absoluta amb un 51,64% en el sector de caixes d’estalvi, fet que es tradueix en una indubtable força a l’hora d’encarar qualsevol negociació, ja sigui en l’àmbit de l’empresa o en el conjunt del sector.


pdf
print
pmail
No cal dir que la nostra Secció Sindical forma part d’aquesta organització i que, tal com ja varem apuntar en la nostra intervenció a l’Assemblea, entenem que la negociació és l’única via d’avançar i d’aconseguir millorar les nostres condicions de treball. Esperem que la Direcció n’hagi pres bona nota.

Penseu que en els temps actuals d’internacionalització dels processos productius, deslocalitzacions i concentracions empresarials, aquestes xifres actualitzades el desembre de 2005 són prou significatives i mereixen una reflexió seriosa a l’hora de decidir el vostre suport. Teniu dues opcions: optar per afiliar-vos i donar suport a una força, CCOO, amb una àmplia representació i capacitat de diàleg demostrada, o optar per altres opcions localistes, amb una capacitat de pressió i de diàleg molt limitada. La tria pot esdevenir clau per afrontar els reptes de futur que ens esperen.

Tarragona, 8 de juny de 2006Veure Quadre Representació Sindical Caixes d'EstalviVeure en PDF