Archivado en Comunicats

PROJECTE DELTA

Comunicat Caixa Tarragona

Durant el present exercici està previst que es faci la formació sobre el nou projecte DELTA a tota la plantilla. La primera sessió es va fer una tarda, en alguns casos amb desplaçaments considerables i sense cap mena de compensació.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Davant d’aquest fets, la Secció Sindical de CCOO ens hem adreçat a la Direcció de Recursos Humans per tal de manifestar-los el nostre més absolut rebuig al fet que les sessions de formació del DELTA es realitzin fora de l’horari normal de feina.

En aquest sentit, s’han compromès a fer l’esforç de planificació necessari per tal que això sigui possible, i també que, si en algun cas no es pogués compaginar, es buscaria la manera de compensar-ho.

Esperem que les converses donin el seu fruit i que la formació del DELTA es faci en horari de feina; no obstant això, si teniu algun dubte o problema, poseu-vos en contacte amb la a Secció Sindical de CCOO. Intentarem negociar una solució.

Tarragona, 28 de març de 2006

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es