Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

ACOMIADAMENTS PERSONAL DE NETEJA


D聮un temps en莽脿, veiem, amb molta preocupaci贸, el progressiu deteriorament de l聮estat de la neteja de les nostres oficines, una situaci贸 que tots nosaltres estem patint di脿riament.


pdf
print
pmail
Paral聲lelament, les nostres companyes de la Federaci贸 d聮Activitats Diverses de CCOO s聮han posat en contacte amb la nostra Secci贸 Sindical per tal de fer-nos saber la problem脿tica que les est脿 afectant. Expliquen que, de les 135 treballadores que prestaven els seus serveis a Caixa Tarragona, contractades per l聮empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), n聮han acomiadat 35; i a 96 se聮ls ha redu茂t substancialment la jornada. El motiu 茅s que Caixa Tarragona ha renegociat a la baixa el contracte de neteja amb FCC.

Considerem del tot inadmissible que es redueixin despeses en q眉estions tant sensibles com aquesta, que ens afecten no nom茅s a nosaltres com a treballadors de la Caixa 聴ja que n聮hem de patir di脿riament els inconvenients聴, sin贸 tamb茅 a d聮altres companyes de l聮empresa de neteja, que o s聮han quedat al carrer o han vist sensiblement redu茂da la seva jornada laboral.

Aquesta q眉esti贸 afecta tamb茅 la imatge de Caixa Tarragona, ja que ja han comen莽at a fer-se sentir queixes d聮alguns clients per la falta de neteja.

Per tot aix貌, exigim de la Direcci贸 de Caixa Tarragona el restabliment de les condicions d聮higiene i neteja necess脿ries per tal de poder treballar amb dignitat i garanties, i expressem la nostra


SOLIDARITAT AMB LES COMPANYES DE FCC



Tarragona, 7 de mar莽 de 2006

Veure en PDF