Archivado en Comunicats

ACOMIADAMENTS PERSONAL DE NETEJA

Comunicat Caixa Tarragona

D’un temps ençà, veiem, amb molta preocupació, el progressiu deteriorament de l’estat de la neteja de les nostres oficines, una situació que tots nosaltres estem patint diàriament.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Paral•lelament, les nostres companyes de la Federació d’Activitats Diverses de CCOO s’han posat en contacte amb la nostra Secció Sindical per tal de fer-nos saber la problemàtica que les està afectant. Expliquen que, de les 135 treballadores que prestaven els seus serveis a Caixa Tarragona, contractades per l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), n’han acomiadat 35; i a 96 se’ls ha reduït substancialment la jornada. El motiu és que Caixa Tarragona ha renegociat a la baixa el contracte de neteja amb FCC.

Considerem del tot inadmissible que es redueixin despeses en qüestions tant sensibles com aquesta, que ens afecten no només a nosaltres com a treballadors de la Caixa —ja que n’hem de patir diàriament els inconvenients—, sinó també a d’altres companyes de l’empresa de neteja, que o s’han quedat al carrer o han vist sensiblement reduïda la seva jornada laboral.

Aquesta qüestió afecta també la imatge de Caixa Tarragona, ja que ja han començat a fer-se sentir queixes d’alguns clients per la falta de neteja.

Per tot això, exigim de la Direcció de Caixa Tarragona el restabliment de les condicions d’higiene i neteja necessàries per tal de poder treballar amb dignitat i garanties, i expressem la nostra


SOLIDARITAT AMB LES COMPANYES DE FCCTarragona, 7 de març de 2006

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es