Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

FUM,FUM,FUM


Com sempre, ja ens hi hem acostumat, el SECT, sindicat majoritari, quan els convé, ens ven fum, fum i fum. Entre tanta boira, el que pretenen és que al final no ens hi veiem. Però anem per parts, intentem aclarir l’embolic que ells sols han fabricat.


pdf
print
pmail
1er: Cronologia dels fets:

- Proposta de la secció sindical de CCOO a Direcció per canviar la tarda de dijous dia 05-01-06 per la de dimecres 04-01-06, a les oficines sense obrir al públic, malgrat continuem insistint en que no caldria recuperar-la.

- Resposta de la direcció al dia següent dient-nos que no valoren la proposta, doncs tenen la del SECT que és millor per la direcció, malgrat es remeten a la decisió de la Federació de Caixes Catalanes.

- Enquesta del SECT el dia següent.

A partir d’aquí a nosaltres no ens arriba res més.

2on: Algú pensa, realment, que la Direcció de Caixa Tarragona, tancarà les oficines mentre les altres entitats resten obertes?

3er: El SECT té el 52% de la representació sindical a la nostra Caixa, majoria absoluta. Què vol dir que no pot pactar per qüestions de majories legals? Nosaltres vam pactar l’acord de préstecs, parelles de fet, condicions dels comptes dels empleats, entre d’altres.

No serà que no pot pactar, senzillament perquè la Direcció no vol ? Aleshores, de què parlen?

4art: Quan un es mira només les seves sabates, les pot portar normalment noves i llustroses, però es pot fotre una castanya impressionant contra el primer fanal, que evidentment no ha vist.

Siguem seriosos, trencar l’horari del Conveni, que com recordareu, ha estat molt difícil de pactar (ampliació del tancament amb dues tardes de dijous més) és molt perillós.

Canviar la tarda d’aquest dijous en les condicions més favorables per la Direcció, avui pot semblar interessant, però, què farem demà quan la Direcció vulgui canviar-ne una altra perquè els convé a ells?

Hi ha coses amb les que no si pot jugar. No sigui cas que, com d’altres ocasions, es fan acords d’empresa, sense tenir en compte el conveni, i després cuita i corrents s’hagin de posar demandes individuals reclamant que s’apliqui allò que el Conveni ja deia, perquè és millor.

Després de totes les hores extraordinàries que estem fem sense cobrar, ¿ és lògic que la Direcció ens tracti amb aquest menyspreu i que un sindicat com el SECT ho avali ?


Tarragona, 28 de desembre de 2005

Veure en PDF