Archivado en Comunicats

EXÀMENS CAPACITACIÓ

Comunicat Caixa Tarragona

Des de la Secció Sindical de CCOO de Caixa Tarragona i davant de la propera convocatòria d’exàmens per a capacitació, prevista per a la propera primavera, us volem oferir tot el suport que necessiteu. Per això, hem decidit el següent:


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Posar a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic (caixatarragona@comfia.ccoo.es) per tal que us hi pugueu adreçar per fer totes les consultes que considereu convenients.

En funció de les consultes i tenint en compte l’àmbit territorial d’aquestes, mirarem d’establir, d’acord amb les persones interessades, algunes sessions presencials per tal d’ajudar a resoldre dubtes.

Animar-vos a fer les tutories que fa la ESCA i utilitzar els exercicis que estan a la vostra disposició al portal documental.

Totes aquestes accions van adreçades a tots els companys i companyes que es presentaran a la propera convocatòria d’exàmens, sense cap mena de sol•licitud d’afiliació prèvia a cap sindicat, ja que les entenem com una eina de solidaritat.


Tarragona, 10 d’Octubre de 2005.

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es