Archivado en Comunicats

Jornada - BBVA Estatal

Dilluns comença el registre de jornada

El proper dia 18 és el primer dia...


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

Companyes, companys,

Dilluns dia 18 és el primer dia que haurem de registrar la nostra jornada al sistema que BBVA ha implementat.

És important que comencem a adquirir aquesta rutina com la nostra primera activitat a realitzar a l'inici de la jornada i l'última en acabar.

Tal com queda reflectit a l'Acord de Registre de Jornada, és responsabilitat de cada un de nosaltres complimentar el registre amb veracitat, evitant d'aquesta manera possibles conseqüències no desitjades, per nosaltres mateixos, pels nostres superiors o per al banc com últim responsable de que el registre de jornada s'ajusti a la legalitat.

Quan el dilluns engeguis l'ordinador i accedeixis al registre, has de comprovar que la jornada que el banc t'ha gravat es correspon amb el teu horari. Això podràs veure-ho a la icona de la imatge que et marquem a continuació


 

Si hi ha alguna discrepància, o tens algun dubte sobre la interpretació de l'Acord signat, o la seva transposició al sistema de registre de jornada, posa't en contacte amb el teu delegat/da de CCOO.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es