Archivado en Comunicats

Els treballadors accepten el preacord i el comprom铆s pres per Applus+ de reprendre les negociacions del conveni a setembre

CCOO anuncia que, davant l聮acord assolit amb Applus+, es desconvoca la vaga a les ITV de Catalunya


En la realitzaci贸 d聮una assemblea de treballadors de ITV de Catalunya, s聮ha acordat la desconvocat貌ria de la vaga a partir de dem脿 dia 26, que ha paralitzat fins avui l聮activitat a l聮empresa Applus+ de Catalunya.


pdf
print
pmail
Aquesta desconvocat貌ria es produeix per l聮acceptaci贸 per part dels treballadors del preacord aconseguit amb l聮empresa, on es garanteixen les condicions laborals i salarials actuals i s聮estableix un calendari de negociacions fins al 31 de desembre. Aix铆 mateix l聮empresa es compromet a impulsar la negociaci贸 del Conveni Sectorial a partir del setembre.

Amb aquesta desconvocat貌ria s聮intenta facilitar el di脿leg amb les empreses i avan莽ar en la regulaci贸 del sector. Per part dels treballadors es d贸na un termini de confian莽a en la nova situaci贸 valorant la possibilitat de que si hi ha incompliments de l聮acord s聮estudiaran m茅s mobilitzacions.

Per tant, queda desconvocada la concentraci贸 que estava prevista realitzar dem脿 pel centre de Barcelona aix铆 com d聮altres possibles activitats dintre la campanya de mobilitzacions per aquesta setmana.

COMFIA-CCOO Catalunya