Archivado en Comunicats

NEGOCIACIONS AMB LA DIRECCIÓ

Comunicat

Un cop recuperades les relacions, comencem a recuperar també el pols negociador. De moment hem estat amb el cap de RRLL amb diverses propostes, de les moltes que teníem aparcades...


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Una d’elles, millores reals de préstecs. Cal reduir els tipus d’interès, cal augmentar el límit de quantitat, fins adaptar-se al del sector, cal rebaixar les quotes mensuals, això vol dir augmentar el límit de devolució fins a la vida laboral del sol·licitant (màxim 40 anys). I ja és hora que s’unifiquin els préstecs –el de Conveni i els seus complementaris- perquè no haguem de pagar dues o tres minutes al notari, ni dues o tres inscripcions al Registre de la Propietat.
Una altra, millorar la categoria dels interventors, almenys els de les oficines “E”. Res de més natural que la nostra Direcció entengui que cal incentivar aquest col·lectiu tan important.
Hem presentat una proposta d’oposicions, i l’estant estudiant. Això comença a ser urgent, perquè s’hauran de celebrar a principis de l’any 2007.
D’altra banda hem presentat propostes per a millorar la conciliació de la vida familiar i laboral, en la línia del que han pactat en d’altres caixes: Manresa, Manlleu i, fa pocs dies, Terrassa, a la qual fins i tot han acordat tancar al públic un quart d’hora abans (14,15) !!
A més, després de molt pressionar, de molt discutir i molt debatre tot sembla indicar que finalment han entès que cal que tinguem un protocol d’atracaments per saber com actuar, si tenim la desgràcia de ser atracats. Properament en tindrem notícies.
D’altra banda, ara que hem aconseguit que els companys i companyes atracats vagin al reconeixement i al judici amb un advocat, la nostra Secció Sindical s’ofereix a acompanyar-vos aquell dia de tan amarg tràngol. No som psicòlegs, però sabrem fer-vos costat, alleujar-vos, donar-vos suport emocional, animar-vos en fi. Només cal que ens truqueu després de l’atracament i un de nosaltres, amb experiència amb aquests afers, es desplaçarà a la vostra oficina. Fins que aconseguim un servei com cal, és a dir que la Direcció posi a l’abast dels companys o companyes atracats un servei de psicòlegs, nosaltres intentarem omplir aquest buit, de la millor manera que sapiguem.
Us mantindrem informats.

4 de juliol del 2006 – com. 22/06

(Veure en PDF)

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es