Archivado en Comunicats conveni

Negociació del V Conveni d´ITV Catalunya

La patronal planteja retallades

Després de la quarta reunió de la taula negociadora del V Conveni d'ITV de Catalunya celebrada el 29 d'abril de 2019, la patronal continua insistint en la seva voluntat de voler modificar els següents articles:


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) ,


pdf print pmail

  • Art. 14è. Possibilitat de realitzar contractació externa sense promocions.
  • Art. 20è. Poder establir la jornada laboral (1.768 hores anuals) de dilluns a diumenge.
    • Supressió del punt 5 (regulació de la jornada intensiva a l'estiu de 36 hores setmanals, etc.)
    • Eliminació punt 6 (jornada laboral especial els dies 24 i 31 de desembre).
  • Art. 24è. Excloure del mes de juliol i dels períodes de vacances el gaudi dels permisos no retribuïts.
  • Art. 27è i 30è. Increment de l'1,5% per a cada any de vigència del conveni amb eliminació de la clàusula de revisió salarial.
  • Art. 32è Eliminació del complement “Ad Personam” i convertir-ho en un complement voluntari, compensable i absorbible.
  • Art. 37è. Eliminació dels complements salarials a càrrec de les empreses en situació d'IT (Incapacitat Temporal).
  • Art. 46è. Règim disciplinari. La Patronal vol incloure una modificació substancial del contingut d'aquest article, endurint considerablement les faltes lleus, greus i molt greus així com el total de dies de suspensió d'ocupació i sou.

Des de CCOO defensem la nostra plataforma reivindicativa, sent el nostre objectiu la millora de les condicions de treball i dels drets de l'actual conveni; pel que el plantejament de la patronal és inassumible, ja que suposa retallades en les condicions actuals del conveni del sector.

Des de CCOO també lliurem un escrit a la patronal perquè s'abordi de manera immediata la problemàtica de l'increment de càrregues de treball que patím el personal, causat, en part, a les novetats introduïdes pel Reial decret que regula les ITV però també ocasionat per la mala organització del treball i per l'escassetat de mitjans per a la realització del treball, proposant la constitució d'una Taula Sectorial.

Una vegada exposades les propostes de patronal i sindicats, continuarem amb la negociació en la següent reunió, que serà el proper dia 13 de maig.

Seguirem informant dels avanços que es vagin produint!

CCOO Serveis Catalunya


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es