Arxivat a Comunicats, Conveni Col.lectiu

Vacances 2019 - BBVA Catalunya

Quadres de Vacances

Davant les múltiples consultes sobre la confecció dels quadres de vacances des de CCOO t'informem que:


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail


 

Quadres de Vacances


Davant les múltiples consultes sobre la confecció dels quadres de vacances des de CCOO t'informem que:
 
  • Tenim 25 dies efectius de vacances.
  • Si fem un mínim de 18 dies (15 en jornada partida) entre 1 d'octubre i 31 de març  tenim dret a 1 dia més de vacances.
  • Podem triar fins a 4 períodes, un d'ells com a mínim ha de ser de 10 dies (12 si tens jornada continuada i els fas durant el 1r o 4t. trimestre de l'any).
  • Podem fer vacances entre 1 de gener al 31 de desembre. No ens poden obligar a fer vacances al mes d'agost, encara que el banc decideixi tancar l'oficina, independentment de la funció que desenvolupem.
  • El quadre de vacances és propi de cada oficina o departament. No té cap recolzament legal, normatiu ni organitzatiu, considerar un altre àmbit.
  • Hem de conèixer quan fem vacances com a mínim dos mesos abans de la data d'inici.
  • La preferència per a escollir les vacances s'estableix en funció de l'antiguitat, respectant que el personal amb fills i/o filles, amb edats entre els 3 i 16 anys puguin agafar-les en el període de vacances escolars.
  • El període de vacances per a les persones adscrites als nivells 1 al 8 es fixen de mutu acord entre l'empresa i el/la treballador/a, tenint en compte, igualment, el fet de tenir fills o filles en edat escolar o preescolar. El mutu acord no significa que sigui la direcció la que assigna les vacances.
Et recordem també que tenim 4 dies de llicència retribuïda, més un altre a escollir entre el 24/12/19, 31/12/19 o 3/01/20. Les necessitats del servei, a mesos vista, no son vàlides i hi ha jurisprudència que així ho ha establert. 

Esperem que aquesta informació t'ajudi a marcar les teves vacances. Fes-la extensiva a la resta de companyes i companys del teu centre de treball.
Si tens algun dubte contacta amb els nostres delegats o delegades de CCOO a BBVA.

 Febrer 2019

 
 
 
 
 
 

Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es